Expres

[ViDEO] 1, 2, 3… BRAȘOV în trei culori!

  • Piata-Sfatului-brad-Tampa-Casa (13)_260517.JPG
  • Piata-Sfatului-brad-Tampa-Casa (4)_260518.JPG
  • Piata-Sfatului-brad-Tampa-Casa (5)_260519.JPG
  • Piata-Sfatului-brad-Tampa-Casa (7)_260521.JPG
  • piata-sfatului-brad-tampa-casa12.jpg
  • Piata-Sfatului-brad-Tampa-Casa (6)_260520.JPG
 

Brașovenii și turiștii care au forfotit vineri seara prin centrul orașului au putut asista la probele tehnice pentru festivitățile de astăzi, în primul rând cele legate de aprinderea iluminatului de Sărbători, care în acest an, de Centenar, au loc și sunt legate de Ziua Națională a României.
Printre alte surprize, inscripția de pe Tâmpa cu numele orașului, care a fost preluată de Primăria Brașov, va fi iluminată în culorile tricolorului românesc. Primăria promite și un iluminat spectaculos al Bradului de Crăciun din Piața Sfatului, la care încă se puneau la punct ultimele detalii, dar cu toate acestea, nu a scăpat nefotografiat, singur sau în „selfie”.
De altfel, încă se făcea probele de lumină și de culoare, atât pentru Casa Sfatului, cât și pentru inscripția de pe Tâmpa, fiind evident că mai trebuie reglaje, după cum vă puteți da singuri seama din imaginile foto și video.
Deși Târgul de Crăciun începe oficial astăzi, câțiva comercianți au deschis deja căsuțele, astfel că vizitatorii sau doar cei în trecere prin Piața Sfatului și-au putut face o idee despre cum va arăta.

După defilarea de pe Bulevardul Eroilor (10.30) și expozițile de tehnică miltară, ceremonialul de pomenire a eroilor din Piața Unirii (ora 12.00), spectacolul folcloric și Hora Unirii din Piața Sfatului (de la ora 12.30, respectiv 13.30), la ora 17.30 se va aprinde iluminatul festiv din Brașov.

Citiți mai multe despre program și, dacă vreți să participați, atenție la restricțiile de circulație:

 
 

BRAŞOV. RATBV modifică traseele autobuzelor în 30 noiembrie şi 1 decembrie

BRAȘOV. Parcări eliberate și restricții de circulație


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button