myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Compania Purolite din Victoria, premiată pentru 25 de ani de implicare în comunitate

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

La aniversarea a 25 de ani de activitate în România, Purolite Victoria a cunoscut o importantă recunoaștere a implicării în viața comunității din Țara Făgărașului, în cadrul celei de-a 14 ediții a Galei Premiilor Excelenței în Afaceri din Brașov, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov. Premiul a venit să completeze alte trei distincții pentru performanță în afaceri, care au marcat poziția importantă pe care Purolite o deține în economia zonei.

Imobiliare.ro

Evenimentul a avut o însemnătate deosebită pentru Purolite în contextul sărbătoririi în acest an a celei de-a 25-a aniversări a prezenței în România a companiei, sfert de veac marcat de numeroase investiții în comunitatea locală și un suport permanent acordat inițiativelor civice locale.

Adelin Ștefanache, Manager SSM al companiei, a reprezentat Purolite la această ceremonie, declarând după eveniment: “Este o onoare să fim recunoscuți și în acest an ca angajatorul principal din Victoria. Dar mai mult decât atât, resimțim faptul că publicul înțelege tot mai mult că produsele noastre aduc beneficii societății în multe moduri, inclusiv în sănătate și mediul înconjurător. Acest eveniment a fost unul special pentru noi pentru că a răsplătit munca asiduă a angajaților Purolite, care prin implicarea lor în comunitatea locală, se asigură că succesul companiei contribuie și la îmbunătățirea sistemului de sănătate, a educației, culturii, sportului și protejării mediului înconjurător în întreaga Țară a Făgărașului.”

O mențiune specială în acest context a primit cea mai recentă inițiativă Purolite, cunoscută sub numele de “Laboratorul de fapte bune” - un program care are ca scop sprijinirea, finanțarea transparentă și promovarea de acțiuni civice și proiecte desfășurate de organizații sau instituții nonguvernamentale din zonă.
De două ori pe an, orice instituție nonguvernamentală din Țara Făgărașului se poate înscrie cu proiecte care pot beneficia de sprijinul ”Laboratorului de fapte bune”. Odată analizate și aprobate, proiectele sunt finanțate parțial sau integral de Purolite. În 2019, Purolite a alocat 30.000 de dolari pentru proiectele aprobate în cadrul “Laboratorului de fapte bune”.

De la activități de protejare a mediului înconjurător, până la inițiative educaționale, evenimente culturale și sportive, peste 15 proiecte au fost admise deja pentru finanțare.

Pentru mai multe informații referitoare la inițiativa “Laboratorul de fapte bune” a companiei Purolite, puteți să accesați https://www.laboratoruldefaptebune.ro/.

Despre PUROLITE

Compania PUROLITE este principalul producător de rășini schimbătoare de ioni, care sunt utilizate în aproape toate industriile: de la industria farmaceutică, alimentară, nucleară și fosilă până la industria petrochimică, de minerit dar și purificarea și dedurizarea apei. Fiind înființată în 1981 și având sediul central în Philadelphia (SUA), PUROLITE este prezentă în Victoria (județul Brașov) de 25 de ani și are aproximativ 270 de angajați.

Misiunea companiei este aceea de a căuta în permanență soluțiile cele mai bune și de a investi resurse în viziunea Purolite despre comunitatea din Țara Făgărașului, o comunitate ce trebuie să beneficieze de condiții de viață optime, sănătate, educație și cultură. 

Despre ”Gala Premiilor de excelență în afaceri” Brașov

Gala anuală a Premiilor de excelență în afaceri, organizată de Camera de Comerț și Industrie din Brașov, premiază companiile care au obținut performanțe economice deosebite în ultimii 25 de ani. Reunind peste 400 de participanți, inclusiv oficialități guvernamentale locale și naționale, ceremonia de decernare a premiilor este cel mai prestigios eveniment al comunității de afaceri din Brașov.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


husqvarna
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Mie, 13 Noi 2019
Euro   Euro   EUR   4.7635   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3251   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5596   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3682   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2477   Stagnare
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2602   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4355   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.2400   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că Dan Barna va rămâne la conducerea USR-ului?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter