myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

COMUNICAT DE PRESĂ | Anunt finalizare proiect „Imbunatatirea competitivitatii si consolidarea pozitiei pe piata a S.C. XTENDER M.C. S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi tehnologii si ehipamente de productie performante”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
 
 

COMUNICAT DE PRESĂ

Data publicării 30.07.2019

Anunt finalizare proiect

Imbunatatirea competitivitatii si consolidarea pozitiei pe piata a S.C. XTENDER M.C. S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi tehnologii si ehipamente de productie performante

SC XTENDER MC SRL anunta finalizarea implementarii proiectului „Imbunatatirea competitivitatii si consolidarea pozitiei pe piata a S.C. XTENDER M.C. S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi tehnologii si ehipamente de productie performante”, cod MySMIS 107379, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 cu o valoarea totală de 1.330.600,73 lei, din care 893.096,09 lei finantare nerambursabila (759.131,68 lei valoare eligibila nerambursabila din FEDR respectiv 133.964,41 lei valoare eligibila nerambursabila din bugetul national).

Imobiliare.ro

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul a inceput in data de 08.11.2016 si a fost finalizat in data de 31.07.2019.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

- achizitionarea a 5 echipamente performante destinate inceperii productiei de mobilier de bucatarie

- cresterea numarului mediu anual de salariati cu 3 noi angajati si mentinerea acestora cel putin pe perioada de monitorizare a proiectului.

 

Ca urmare a implementarii proiectului de investitii se estimeaza urmatoarele rezultate:

-        Infiintarea unei noi capacitati de productie - se estimeaza o productie de minim 600 articole mobilier bucatarie la finalul primului an dupa implementarea proiectului de investitii), la punctul de lucru din Mun. Brasov, str. Carpatilor, nr. 60.

-        Mentinerea numarului de locuri de munca (1 salariat) de la momentul depunerii cererii de finantare pe toata perioada de implementare si monitorizare a proiectului si angajarea unui numar de 3 salariati suplimentar

-        Cresterea cifrei de afaceri din noile activitati cu min. 1.096.000 lei la finalul primului an dupa implementarea investitiei, prin infiintarea noii capacitati de productie

 

Impactul investitiei la nivel local/regional: cresterea vanzarilor pe fondul dezvoltarii bazei materiale a firmei, produse cu un raport calitate-pret avantajos ceea ce va conduce la cresterea gradului de satisfactie a clientilor, crearea a 3 locuri noi de munca.

 

Xtender MC S.R.L

Date de contact beneficiar:

(sediu social: Mun. Brasov, str. Neptun, nr. 26, sc. B, ap. 16, Tel: 0756.722404, Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.)

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro   facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Lun, 21 Oct 2019
Euro   Euro   EUR   4.7592   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2607   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5323   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3260   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2457   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2512   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4333   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   144.1300   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeţi că în acest an vom avea un deficit bugetar de peste3% din PIB?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter