myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Ce construcţii falnice se vor mai ridica în oraş?!

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Locatarii de pe strada Dacia din municipiul Braşov au solicitat autorităţilor locale schimbarea sistematizării rutiere din zonă prin introducerea sensului unic de circulație pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Fochiștilor, până la adresa strada Dacia nr. 80. De asemenea, s-a cerut amenajarea unui lot de parcări de reședință cu abonament, aliniate în spic sau la bordură, pe tronsonul străzii Dacia între numerele 16 - 80. Doleanţele cetăţenilor au fost analizate în Comisia de Circulaţie care s-a întrunit astăzi, însă nu a fost eliberat avizul deocamdată, până nu se face un raport constatator pe teren care să susţină solicitarea locatarilor.  

Recrutare Autoliv Brasov

În schimb, asociaţia de proprietari nr. 23 Codrii Cosminului a primit avizul Comisiei de Circulație la solicitare. În zona celor care locuiesc la adresa menţionată, cuprinsă între numerele 72 – 78, se doreşte sistematizarea circulației, prin amenajarea a două sensuri unice de circulație cu semnalizarea rutieră necesară pe cele două alei de acces în parcarea de reședință cu abonament (spre calea ferată), lotul H. 

Poliţiştii de la Biroul Rutier Braşov au solicitat  avizul Comisiei de Circulație pentru amenajarea unei treceri pentru pietoni pe strada Octavian Goga după intersecția cu strada Reconstrucției. Avizul a fost favorabil. 

Noi ansambluri rezidenţiale 

Administratorii FOREX au solicitat avizul Comisiei de Circulație pentru construirea unui hotel și a unui studio sport cu sală de evenimente - la adresa din strada Turnului nr. 1. Cererea a trecut de avizul comisiei fără nici o problemă. La fel şi pentru construirea unui imobil de locuințe colective pe strada Vasile Goldiș.

În cartierul Tractorul va mai apărea un ansamblu rezidenţial. Cei de la Dynamic Buildinvest au solicitat avizul pentru construirea unui imobil de locuinţe cu 11 nivele şi împrejmuire, între zonele Urban şi Avangarden. Avizul a fost dat doar cu o condiţie, respectiv ca dezvoltatorul imobiliar să asigure circulaţia pietonală. 

Un alt constructor a solicitat avizul Comisiei de Circulație pentru construirea a şase blocuri, spații comerciale, în proiect fiind cuprinsă şi amenajarea de drumuri, parcări în incinta proprietății pentru ansamblul de locuințe și spații comerciale, precum și spații verzi. Locul de desfăşurare va fi strada Ștefan Baciu nr. 42 - 56. Acest punct de pe ordinea de zi a Comisiei a fost amânat, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, până la reglementarea situaţiei parcărilor din zona respectivă. 

În fine, firma de construcţii Braşov Imobiliara SRL a solicitat avizul Comisiei de Circulație pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal (defrişare, relocare, anvelopare rețele subterane şi supraterane, construire locuințe, comerț, servicii) la adresa str. Hărmanului nr. 58. Comisia de Circulaţie nu s-a opus, însă a impus condiţii dezvoltatorului imobiliar: să cedeze teren pentru construirea unei benzi de circulaţie, iar atunci când se va prezenta la Comisia de Arhitectură (următorul demers), să indice spaţiile destinate construirii de unităţi educaţionale: şcoală, grădiniţă şi creşă.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 22 Iun 2018
Euro   Euro   EUR   4.6686   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0026   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3249   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.0461   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2391   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0154   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.3871   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   144.2000   Creștere
Facebook MyTex.Ro
Facebook MyTex.Ro
Anunturi MyTEX

Este bine că s-a renunţat la contractul cu Banca Mondială pentru realizarea Autostrăzii Braşov-Comarnic?

Esti in cautare de personal?

Cele mai citite

Cele mai comentate

30 zile

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter