myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Cu video BRAȘOV. Șef nou la Serviciul Permise și Înmatriculări auto

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Brașov are o nouă conducere, subcomisarului Laurențiu Șomlea, cel care a fost la șefia unității timp de un an, expirându-i detaşarea stabilită de Direcţia Generală de la Bucureşti. El a fost înlocuit cu Marian Matei, care are tot un mandat limitat ca interimar la Brașov, pentru șase luni. 
 
Predarea de ștafetă a fost anunțată într-o conferință de presă organizată de prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a mulţumit lui Șomlea pentru activitatea depusă în ultimul an, la conducerea SPCRPCIV Braşov, subliniind că, „într-un timp foarte scurt, performanţa la care s-a ajuns în gestionarea acestui serviciu a fost remarcabilă”. Brașov a ajuns pe locul al doilea la nivel național ca eficiență. Despre noul șef de seviciu, Rasaliu a menţionat că „la conducerea serviciului va veni un om cu foarte mare experienţă”, precizând că şi acesta este detaşat de la Bucureşti, de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul MAI, deoarece a considerat că „o performanţă mai bună poate fi generată de cineva care vine din exterior”.
 
Laurențiu Șomlea a făcut, cu această ocazie, un raport de activitate, precizând că a venit la Brașov cu un plan cu 11 puncte, pentru creșterea eficienței serviciului și reducerea aglomerației la ghișee. 
 
„Cu un an de zile în urmă, în toate statisticile și aproape la toate capitolele, SPCRPCIV Brasov se situa printre ultimele locuri pe țară. La finalul anului 2018, același serviciu figura în primele trei la nivel național, din punct de vedere al eficienței activităților. În ultimul an am reuşit să atestăm patru noi lucrători, în vederea examinării la proba practică. De asemenea, s-a obţinut suplimentarea cu două echipamente audio-video, pentru examinarea la proba practică de obţinere a permisului. Tot în ultimul an, serviciul de la Braşov a reuşit să angajeze încă cinci persoane, astfel că din cele 25 de posturi din organigramă, 21 sunt acum ocupate”, a spus Şomlea.
 
Marian Matei a precizat, la rândul său, că printre proiectele sale se numără o regândire a organigramei acestui serviciu, menţionând, totodată, că va continua activitatea predecesorului său, care a efectuat „nenumărate demersuri pentru reducerea timpilor de lucru şi pentru o mai bună informare a cetăţeanului”.
 
În prezent, serviciul braşovean funcţionează cu cel puțin opt ghişee zilnic. De asemenea, programările la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere se realizează la aproximativ 26 de zile calendaristice de la promovarea probei teoretice, în condiţiile în care, până la jumătatea anului, perioada era și de peste 45 de zile.
 
Atașat este un material video realizat cu un an în urmă, când se formau cozi interminabile la acest serviciu doar pentru un bon de ordine...
 
citiți și 
 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 
HORNBACH Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


MB RAD CONSTRUCT
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 20 Sep 2019
Euro   Euro   EUR   4.7432   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2921   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3799   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3319   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2430   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2356   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4252   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.6100   Creștere
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu modul în care arată şi ceea ce se întâmplă la Spitalul Mârzescu?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter