myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

CONAF deschide prima filială, la BRAȘOV

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide prima sucursală în teritoriu, la Braşov. Evenimentul de lansare va avea loc în 24 mai la Opera Braşov, ora 19.00.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii importante din judeţul Braşov, doamne care au reuşit să îşi dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat.

„Credem că economiile şi comunităţile noastre sunt mai puternice atunci când femeile participă la antreprenoriat. CONAF este organizaţia unde întâlneşti antreprenori cu experienţă şi o lume axată pe găsirea soluţiilor practice pentru dificultăţile şi problemele din mediul de afaceri românesc sau internaţional. Ne dorim o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor - federaţii patronale, care promovează şi sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri şi în domeniul patronal. Consultarea mediului antreprenorial este esenţială pentru construcţia unei legislaţii care să răspundă provocărilor şi nevoilor din mediul de afaceri românesc”, a declarat Cristina Chiriac, preşedintele CONAF.

Silvia Daniela Pohrib este omul pe care CONAF îl susţine şi îl investeşte cu calitatea de preşedinte a sucursalei Braşov.

Luna martie rămâne emblematică în agenda CONAF ca urmare a dezvoltării dialogului şi parteneriatelor cu reprezentanţi ai structurilor legislative şi consultative ale Uniunii Europene - Parlamentul European şi Comitetul Economic şi Social European (CESE). Totodată, vizita la Bruxelles a însemnat crearea unor coordonate comune de activitate cu asociaţii reprezentative pentru mediul de afaceri european.

Una dintre priorităţile importante din agenda CONAF pentru următoarea perioadă este lansarea sucursalelor în teritoriu. Braşov este prima organizaţie care susţine şi încurajează antreprenoriatul feminin şi invită mediul de afaceri local să se alinieze într-un dialog comun.

„Să construieşti o comunitate nu este uşor, însă cu respect, profesionalism şi devotament aduci în jurul tău oameni, nu doar cifre. Comunitatea se creşte prin investiţia în educaţia generaţiilor care ne urmează. Cea mai profitabilă investiţie este investiţia în viitor. Este momentul ca toate instituţiile comunităţii să colaboreze printr-un parteneriat al cărui scop să fie pregătirea tinerilor pentru realitatea pieţii muncii. Trebuie să dezvoltăm atitudinea şi interesul copiilor faţă de educaţia ştiinţifică, tehnică şi profesională, prin stimularea învăţării practice, prin experiment, prin stimularea inovării şi a atitudinii proactive şi antreprenoriale. Dezvoltarea spiritului antreprenorial poate să înceapă în şcoală, însă se poate finaliza cu succes doar cu implicarea activă a mediului privat de afaceri. Vă aştept cu drag şi interes să construim împreună!”, a adăugat Silvia Daniela Pohrib, preşedinte Sucursala CONAF Braşov. 

CONAF este prima organizaţie din România care are ca obiectiv promovarea şi susţinerea antreprenoarelor din România. În plus, îşi propune creşterea competitivităţii, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederaţii internaţionale, susţinerea intereselor antreprenorilor în spaţiul UE, schimb de experienţă şi promovarea intereselor economice ale României.

CONAF reuneşte trei mari Federaţii şi patru Asociaţii: Federaţia Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), Asociaţia Freelancerilor, Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) şi Asociaţia Română pentru Procotol şi Ceremonial.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


husqvarna
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Mie, 23 Oct 2019
Euro   Euro   EUR   4.7600   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2821   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5029   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3275   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2458   Stagnare
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2698   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4337   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   144.6300   Creștere
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu demersul managerului Spitalului TBC de mutare a unităţii medicale amintite la Mârzescu?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter