myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. ONG-urile active se prezintă la târg

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Brașovenii vor posibilitatea să cunoască 43 de organizaţii nonguvernamentale active din județ, la Târgul de ONG-uri „Cetățean activ în comunitate”.  Organizatorul este Asociația Sprijin și Dezvoltare din Braşov care dorește ca prin acest eveniment să crească vizibilitatea sectorului ONG și conștientizarea la nivelul întregii comunități brașovene asupra rolului și a impactului organizațiilor neguvernamentale în comunitate.
Târgul se va desfășura în perioada 10-12 februarie 2016, în fiecare zi, între orele 15.00 şi 19.00, la Coresi.

Recrutare Autoliv Brasov

Fiecare va avea un stand şi o zi de prezentare

La acest eveniment vor participa 43 ONG-uri din Brașov, care își vor prezenta standurile conform unui program zilnic prestabilit. Fiecare ONG va participa în cadrul evenimentului o zi, astfel încât vizitatorii vor avea posibilitatea de a întâlni organizații noi și de a cunoaște noi situații și cazuri din comunitatea brașoveană.
Fiecare organizație va avea un stand de prezentare. Pe întreaga durată a evenimentului, vizitatorii târgului vor putea cunoaște organizațiile cu activitățile lor, dar vor avea și posibilitatea de a învăța despre termeni precum: implicare civică și drepturile omului, xenofobie, rasism, toleranță și înțelegere multiculturală, efecte negative ale violenței împotriva femeilor și altele.
Cetățenii care vor participa vor conștientiza importanța susținerii și dezvoltării organizațiilor neguvernamentale cu ajutorul poveștilor beneficiarilor și a activităților practice pregătite de reprezentanții ONG. De asemenea, cetățenii care participă la eveniment vor avea posibilitatea de a se înscrie ca voluntar pentru o zi în cadrul organizațiilor prezente la târg.
Evenimentul face parte din cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităţii organizaţionale a ONG-urilor”, Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România – Componenta 5 Dezvoltarea Capacității ONG-urilor. Rețele și Coaliții / Subcomponenta 5.2 Sprijin pentru initiațive care contribuie la dezvoltarea unui cadru favorabil pentru ONG-uri în România și creșterea reprezentării sectorului neguvernamental. Proiectul „Dezvoltarea capacității organizaționale a ONG-urilor”, promotor Asociația Sprijin și Dezvoltare din Brașov, își propune să răspundă la nevoia grupului țintă: necesitatea creșterii vizibilității activităților ONG și a dezvoltării capacității de atragere de fonduri pentru tot sectorul neguvernamental. Scopul proiectului este dezvoltarea calității sistemelor de susţinere a activităţilor din cadrul ONG-urilor din județul Brașov și dezvoltarea capacității organizaționale a acestora.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 
Medlife Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 25 Mai 2018
Euro   Euro   EUR   4.6288   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   3.9524   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.2780   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   3.9799   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2348   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0615   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.3667   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   144.7900   Scădere
Facebook MyTex.Ro
Facebook MyTex.Ro
Anunturi MyTEX

Credeţi că în perioada următoare vor urma şi alte demisii din PSD?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter