myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Crucea Roşie pregăteşte „sanitari pricepuţi”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Cel puţin 24 de unităţi şcolare din judeţul Braşov vor trimite echipe pentru a participa la concursul de educaţie pentru sănătate şi prim-ajutor „Sanitarii Pricepuţi”, organizat de Crucea Roşie Braşov.

Imobiliare.ro

La nivelul Filialei Braşov există o nouă echipă de coordonare a activităţilor, care continuă cu responsabilitate proiectele consacrate ale Crucii Roşii Române şi care a dezvoltat, în ultimul an, noi proiecte sociale, umanitare şi educaţionale.

Astfel, sâmbătă, 20 mai, în intervalul 10.00-12.00, se va desfăşura faza judeţeană a concursului „Sanitarii Pricepuţi”, care cuprinde o probă teoretică, precum şi aplicaţii practice de acordare a primului ajutor. Evenimentul se va desfăşura la Şcoala Generală nr.1 Braşov.  

Concursul face parte din programele de educaţie pentru sănătate desfăşurare de Crucea Roşie Română. Stategia de acţiune a Crucii Roşii Braşov mai cuprinde: activităţi de pregătire a detaşamentului de intervenţie în caz de dezastre şi pregătirea populaţiei în caz de dezastre, campanii de prevenire a îmbolnăvirii şi programe social-umanitare.  

Vrem să mulțumim încă odată tuturor celor care s-au implicat în activităţile noastre educaţionale şi socio-umanitare. Numai prin implicarea membrilor de Cruce Roşie, a voluntarilor şi a companiilor braşovene am reuşit să oferim programe educaţionale atractive şi un sprijin concret celor aflaţi în nevoie. Dorim să fim în continuare prezenţi în comunitatea braşoveană cu activităţi şi proiecte menite să aducă speranţă şi bucurie celor necăjiţi., a declarat Raluca Buzea, directorul Crucii Roșii Braşov.

Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, înființată în 1876, este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară a autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile, serviciile fiind acordate voluntar, imparțial și neutru. Organizația contribuie, prin programele desfășurate, la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică. Crucea Roșie Română este prezentă la nivel național, cu reprezentare la fiecare nivel teritorial, având 47 de filiale, 746 subfiliale și 504 comisii, iar 5.500 de voluntari se implică activ în activitățile Crucii Roșii Române.

Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate, Independență, Voluntariat, Unitate și Universalitate sunt principiile fundamentale ale  Crucii Roșii Române care stau la baza tuturor  acțiunilor sale. 

 Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Scoala Postliceala FEG

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Curatenie la Maximum Angajeaza

Curs BNR

Vi, 22 Sep 2017
Euro   Euro   EUR   4.5950   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   3.8316   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.1944   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   3.9559   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2188   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1220   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.3494   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   148.3400   Creștere
Facebook MyTex.Ro

Consideraţi că Sevil Shhaideh ar trebui să-şi dea demisia din Guvern?

Cele mai citite

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter