Poze Video |
|
Accidentul rutier de pe Calea București, soldat cu avarierea serioasă a patru autoturisme, nu a fost produs de un pieton care ar fi traversat strada pe loc marcat, dar pe culoarea roșie a semaforului, cum a susținut un martor ocular. O dovedește o filmare înregistrată de o cameră de bord a unui autoturism care rula pe celălalt sens de mers. Înregistrarea a fost postată pe pagina de Facebook Info Trafic Actualități și surprinde momentul care preced impactul dintre autovehicule. „Pietonul este între benzi. Se ferește de indicator și de SUV, care trece de pe B2 pe B3. Audi vine din spate și lovește pe cei opriți la semafor. AICI SE VEDE UTILITATEA UNEI CAMERE DE BORD!”, se arată în postarea de pe pagina amintită.
Accidentul a avut loc marți după-amiază, pe Calea București, în zona intersecției de la Ciucaș.
Foto: capturi video Info Trafic Actualități
Citiți și:
Update. BRAȘOV. Patru autoturisme au fost avariate în incidentul rutier de pe Calea București
![]() | Euro | EUR | 4.7764 | ![]() | ||||
![]() | Dolarul american | USD | 4.3067 | ![]() | ||||
![]() | Lira sterlină | GBP | 5.6549 | ![]() | ||||
![]() | Francul elveţian | CHF | 4.3562 | ![]() | ||||
![]() | Leul moldovenesc | MDL | 0.2465 | ![]() | ||||
![]() | Dolarul canadian | CAD | 3.2680 | ![]() | ||||
![]() | Leva bulgărească | BGN | 2.4421 | ![]() | ||||
![]() | Forinţi maghiari | HUF | 144.3700 | ![]() |
Comentarii
Adevarat, nu se vede de cat timp e verde... Dar pietonul era la mijloc pe rosu
Subscriu
Sunt tot aici. Si cu acel limbaj, inca o data dai dovada de IQ scazut. Unul la mana, nu cred ca te-a jignit careva, iar doi, eu in comentariul ala iti dovedeam ca nu ai nici o notiune legata de regulile de circulatie si ca vorbesti doar ca sa te afli in treaba. De altfel, ca si in postarea de mai sus.
Daca a incercat sa puna piciorul in acea secunda, inseamna ca era pe rosu si i-a speriat pe soferii de acolo, caz in care e vinovat. Dar asta nu stiu daca apare pe undeva. Doar daca nu a facut asta e nevinovat. In rest, total de accord