myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. În sfârșit, a fost găsit constructorul care să facă reparațiile la spitalul din Sânpetru

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

După patru încercări eșuate, demararea achiziției pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de construcție aferente obiectivului de investiții „Reparații capitale, modernizare și eficientizarea energetică a Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru”, a fost în sfârșit încununată de succes, după cum a anunțat Daniel Gligoraș, administratorul public al județului Brașov.

Imobiliare.ro

La data-limită pentru depunerea ofertelor în sistemul electronic de achiziții publice, Consiliul Județean Brașov a primit trei oferte din partea unor operatori economici (în asociere).

Valoarea estimată a contractului este de peste 8,5 milioanede lei fără TVA, din care pentru proiectare este prevăzută suma aproximativă de 175.000 de lei fără TVA, iar pentru execuția lucrărilor, care include organizare de șantier, construcții, instalații, dotări și montaj, a fost estimată suma de 8.4 milioane de lei fără TVA.

Evaluarea ofertelor este preconizată să dureze aproximativ trei luni.

Proiectul „Reparații capitale, modernizare și eficientizarea energetică a Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru”, elaborat de Consiliul Județean Brașov în anul 2017, a fost aprobat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – „Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, contractul de finanțare fiind semnat în martie 2018.

„Sperăm să recuperăm întârzierile din proiect generate de faptul că încă din august 2018 ne străduim să găsim o firmă care să proiecteze și să execute lucrările de reparații și consolidare, recompartimentare, modernizare și eficientizare energetică a corpului de clădire C1 din cadrul Unității Medico-Sociale de la Sânpetru. Avem încredere că dintre participanții la achiziție vom putea selecta o firmă care să se încadreze în termen cu lucrările și să facă o treabă bună”, a declarat Gligoraș.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, susține că „implementarea acestui proiect va determina scăderea cheltuielilor legate de încălzire, concomitent cu creșterea confortului termic în cadrul instituției medico-sociale, ceea ce înseamnă alinierea la standardele europene în asigurarea calității serviciilor de tip medico-social”.

citiți și

BRAŞOV. Lucrare scoasă la licitaţie a cincea oră! Nici un constructor nu vrea să facă modernizarea Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Joi, 21 Noi 2019
Euro   Euro   EUR   4.7808   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3144   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5850   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3531   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2478   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2435   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4444   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   143.1700   Scădere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că un cadru didactic care loveşte un elev trebuie eliminat din sistemul de Învăţământ?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter