myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Sute de locuri de muncă pentru tineri

  • Apreciez !Nu-mi place !0

Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Târgul de Cariere (TdC) revine luna aceasta la Brașov cu cea de-a XI-a ediţie. Evenimentul va avea loc în 22-23 aprilie, la Casa Armatei, aducând o diversitate de locuri de muncă și de stagii de practică. Organizatorii așteaptă peste 3.000 de tineri cu studii absolvite sau în curs și circa 30 de companii despre care candidaţii pot afla detalii pe www.targuldecariere.ro.
   
Potrivit organizatorilor, posturile cu normă întreagă sau parţială oferite de către companiile înscrise până acum la TdC vizează candidaţi cu sau fără experienţă de muncă, în domenii precum serviciu clienţi (unde sunt avantajaţi vorbitorii de limbi străine, în special de olandeză, franceză sau germană), IT și software, cu poziţii de programatori, administratori de sistem sau manageri de proiect, auto și automotive, cu oferte pentru ingineri, dar și joburi din domeniile financiar-bancar, logistică și transport.

Speed Coding Challenge, competiţie pentru tinerii programatori


Târgul oferă, pe lângă joburi și stagii de practică, ateliere și sesiuni de carieră, dar și competitţii. Speed Coding Challenge este o competiţie contracronometru adresată specialiștilor IT. Participanţii au numai câteva minute la dispoziţie pentru a rezolva challenge-uri de programare în Java, C++ embedded , Php developer, C#  sau .net, iar cei care reușesc să respecte obiectivele în timpul dat sunt premiaţi de către Atos IT Solutions, compania parteneră a Speed Coding Challenge Brașov.
„Concursurile contratimp reprezintă o noutate a târgului de la Brașov, ideea fiind preluată de la târgul din Cluj unde a avut un real succes. Candidaţii curajoși sunt recompensaţi atât prin premii, cât și prin aprecierea potenţialilor angajatori”, declară organizatorii TdC.

O altă noutate a acestei ediţii este workshop-ul „Angajatorul pe care mi-l doresc”, organizat de către Arvato Bertelsmann, companie specializată în servicii și BPO, eveniment care își propune să dezbată importanţa contractului psihologic și a felului în care stabilirea clară a așteptărilor atât de partea angajatorului, cât și a angajatului conduce la satisfacţia la locul de muncă și la construirea unei relaţii bazată pe încredere și respect reciproc.
Detalii despre ambele activităţi și înregistrări se găsesc pe www.targuldecariere.ro/brasov.
Înregistrările pentru angajatori sunt în continuare deschise până pe 15 aprilie.
   
Angajatorilor consacraţi de la Târgul de Cariere Brașov, printre care, în calitate de parteneri premium, Arvato Bertelsmann și Competence Call Center, li s-au alăturat companii precum Atos IT Solutions and Services, eJobs, Freudenberg și Preh, în calitate de parteneri, dar și Arabesque, CGS, DCI, Kastamonu România, Lugera, Renault, Pirelli, VEO Worldwide Services și altele. Programe de voluntariat sau internship vor oferi AIESEC Brașov și JCI, iar detalii despre întreaga ofertă de angajare la nivel de oraș va fi pusă la dispoziţie de AJOFM Brașov, care va organiza o zi mai târziu, în același loc, Bursa generală a locurilor de muncă din acest an.

Târgul de Cariere este cea mai mare reţea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună, în fiecare an, sute de angajatori și zeci de mii de candidaţi. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în marile orașe din România și Republica Moldova, adresându-se angajatorilor din domenii diverse și tinerilor talentaţi interesaţi de oportunităţi de carieră.

Imobiliare.ro

Citiţi și:

BRAȘOV. Dacă e aprilie, e Bursa locurilor de muncă

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 
Insigra Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 20 Sep 2019
Euro   Euro   EUR   4.7432   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2921   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3799   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3319   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2430   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2356   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4252   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.6100   Creștere
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu modul în care arată şi ceea ce se întâmplă la Spitalul Mârzescu?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter