myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Poate a treia oară e cu noroc

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

De trei luni, Agenția de Ocupare a Forție de Muncă (AJOFM) Brașov propune aceleași opt programe de formare profesională. Nu pentru că ar fi nevoie continuă, ci pentru că nu sunt suficienți doritori pentru formarea grupelor de studiu și a porni astfel cursurile gratuite de (re)calificare. Așa că bucătar, cameristă, casier, confecţioner-asamblor articole din textile, contabil, inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ospătar şi sudor sunt cursurile la care se pot înscrie şomerii braşoveni, gratuit, și în această lună. Cursurile sunt organizate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), iar durata cursului variază între două și șase luni, conform specificului meseriei.
Perioada preconizată pentru începerea acestor opt cursuri de formare profesională este ultima decadă a lunii. Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul cu diploma de bacalaureat pentru cursul de contabil; liceu cu profil tehnic (diploma de bacalaureat) pentru cursul de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; studii minime obligatorii pentru cursurile de: casier, confecţioner asamblor articole din textile şi sudor; învăţământ gimnazial pentru cursurile de: bucătar, cameristă şi ospătar.
Documentele necesare înscrierii la un program de formare profesională sunt următoarele: actul de identitate, în original şi copie; certificat de naştere, în original şi copie; actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie; actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice; cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament; recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.
Informaţii suplimentare despre aceste programe de formare profesională se pot obţine la sediul instituţiei din Braşov, Str. Lungă, nr. 1A, cam. 8 sau la tel. 0268/416.879, int. 124.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
RATBV Angajeaza

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Joi, 17 Oct 2019
Euro   Euro   EUR   4.7550   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2719   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5278   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3002   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2469   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2461   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4312   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   143.2700   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeţi că s-ar putea face mai multe pentru a se fluidiza traficul în Braşov?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter