myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Medii foarte mari la admiterea în Universitatea Transilvania

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Toate cele 18 facultăţi ale Universităţii Transilvania au făcut publice rezultatele admiterii pentru programele de licenţă zi, fără frecvenţă, învăţământ la distranţă şi masterat, zi şi fără frecvenţă, însă site-ul dedicat a fost foarte greu, iar la câteva facultăți, imposibil de accesat.

Recrutare Autoliv Brasov

Din ce s-a putut vedea până acum sunt cinci absolvenți de liceu admiși cu 10.00: unul la Facultatea de Litere (programul engleză-franceză), doi la Drept (unul la buget şi unul la taxă – la alegerea sau obligația candidatului) şi alţi doi la Matematică şi Informatică ( Informatică aplicată şi Informatică aplicată în limba germană). De altfel, la această specializare a Facultății de Matematică şi Informatică, pentru programul de Informatică aplicată, concurenţa a fost mare, iar rezultatele pe măsură: ultima medie la „buget” fost 9.66. Locurile cu taxă la acelaşi program au fost ocupate cu medii între 9.65 şi 9.40. La programul de Matematică şi Informatică, ultima medie bugetată admisă a fost 9.49, iar la cu taxă” / 9.23. Excepție a făcut specializarea Informatică aplicată în limba germană, unde s-a coborât și sub 8 la locurile cu taxă.

Viitorii medici au fost admiși doar cu medii peste 9.00

La Facultatea de Medicină, programul Medicină, unde concurenţa a fost de aproape 16 candidaţi pe un loc bugetat și s-a dat test-grilă, mediile de admitere au fost foarte mari. La Medicină, prima medie bugetată a fost 9.80 și s-a tras linie la 9,20. La „cu taxă” au intrat candidaţi cu medii între 9.20 şi 9.00. La Asistenţă medicală generală, ultimul loc bugetat a fost luat de media 8.31, la Balneofiziokinetoterapie, ultima medie bugetată a fost 7.81, iar pentru programul Laborator clinic, ultima medie bugetată a fost 7.72.
Concurenţă serioasă a fost și la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, unde de asemenea, locurile bugetate au fost ocupate de medii foarte mari, indiferent de programul de studiu (Automatică şi informatică aplicată, Tehnologia informaţiei, Calculatoarele, Inginerie electronică, telecomunicaţii şi tehnologii informaţionale) - toate cu medii peste 9.00. Ba chiar şi pe locurile cu taxă sunt medii de peste 8.50 nu au fost admise.
Medii de intrare mici, dar peste nivelul anilor trecuţi sunt fost la Facultatea de Construcţii, unde listele cu admişi, chiar şi bugetaţi, s-au încheiat la 5.90 la buget şi 5.76 la cu taxă.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


husqvarna
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Lun, 11 Noi 2019
Euro   Euro   EUR   4.7627   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3164   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5297   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.3386   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2480   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2645   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4352   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.5500   Scădere
Anunturi MyTEX

Va accepta Klaus Iohannis vreo dezbatere faţă în faţă cu Viorica Dăncilă?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter