#

myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X

BRAŞOV. „Sunt dați afară angajați ai CORONA BRAȘOV, invocându-se forța majoră”. Comunicat PRO România Braşov

Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Conform Pro România Braşov, care prezintă şi un document oficial (foto 2), de la Corona Braşov, „sunt dați afară angajați invocându-se forța majoră”.

Redăm comunicatul Pro România Braşov:

„Comunicat de presa Pro România Brașov

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAȘOV aruncă în stradă oameni de valoarea ai sportului local!

Într-o periadă în care profesionalismul ar trebui să conducă toate acțiunile noastre, inclusiv ale administrației locale și ale instituțiilor aflate în subordinea ei, constatăm cu mare neplăcere o realitate urâtă: conducerea clubului CORONA BRAȘOV este plină de viruși. Viruși, nu virusuri!

Cum altfel am putea explica decizia conducerii clubului sportiv CORONA BRAȘOV de a încheia contractele de muncă ale unor atrenori ai clubului, exact în aceste momente complicate din viața noastră, invocând drept argument nu vreo slabă performață a acestora ci... forța majoră.

Dacă este caz de forță majoră nu îi afectează aceasta pe toți cei din clubul Corona Brașov? Sau selecția este una aleatorie, la discreția conducătorilor clubului? Să te ascunzi în spatele unei nenorociri pentru a da afară câțiva oameni, profesioniști ai sportului, este dovadă de mare lașitate și de rea credință.

În plină criză națională, cauzată de apariția acestui «CORONAVIRUS – COVID 19», când toate eforturile cetățenilor, și ale noastre implicit, se îndreaptă spre bunăstarea tuturor, și depășirea cât mai urgentă și fără pierderi majore , a acestei perioade dificile asistăm la acestă nouă «capodoperă» marca CORONA BRAȘOV, club sportiv aflat în subordinea Primăriei, finanțat din banii tuturor brașovenilor dar unde performanța sportivă nu reprezintă o prioritate, imaginea negativă a orașului după scandalul de dopaj a ajuns în toate colțurile lumii iar «conducătorii» se schimbă toți pe bandă rulantă, evident fără concurs ca la instituțiile publice, și toți provin din «tabăra galbenă», a actualului edil.

Astăzi, în stare de urgență națională, când românii încep în a-și face griji pentru viitorul lor, iar statul ne asigură că există suficiente resurse și soluții, mai ales pentru «bugetari», aflăm cu stupoare că la Primăria Municipiului Brașov, aceste resurse nu mai există deja, altfel nu putem înțelege cum sunt dați afară angajați ai clubului sportiv municipal CORONA BRAȘOV, invocându-se tocmai forța majoră cauzată de această nenorocire abătută asupra noastră, numită CORONA VIRUS!!!

Mai exact, după cum puteți vedea și în documentul alăturat, oameni care duc mereu pe umeri imaginea și numele orașului nostru, sunt efectiv lăsați pe drumuri și anunțați prin metode nedemne de 2020, și mai ales pentru perioada care o trăim.

Solicităm primarului municipiului Brașov, să intervină de urgență, așa cum o face deseori, și să se revină asupra acestei decizii de a lăsa oameni de valoare ai sportului local fără niciun venit în aceste vremuri de criză sanitară, mai ales că și aceste contracte de activitate sportivă au fost reglementate de ultimele decizii ale Guvernului, ca fiind acceptate la plata în cuantum de 75% raportat la salariul mediu brut național, pe perioada stării de urgență. De asemenea, solicităm în regim de urgență apariția publică a domnului primar care trebuie să explice de ce un document al clubului CORONA BRAȘOV datat 23 martie 2020 este semnat de un director, în timp ce se anunțase că începând cu data de 1 martie 2020, conducerea clubului va fi preluată de PETRICĂ STANCU?

După ce a compromis nemeritat destinul sportiv a zeci de fete tinere de la secția de handbal, conducătorii numiți politic ai acestui club sportiv, se joacă cu cinism de însăși existența unor oameni de valoare ai orașului care se văd părăsiți la greu de cei pentru care s-au sacrificat aducând glorie sportivă orașului și clubului.

Să nu uităm, că unele din principalele valori transmise de mișcarea sportivă la nivel global sunt SOLIDARITATEA și RESPECTUL, termeni iată necunoscuți de clubul care ar trebui să reprezinte cu onoare cetățenii Brașovului!

Dorim să transmitem multă sănătate tuturor brașovenilor și să respecte întocmai recomandările primite de la autorități, doar așa vom învinge mai repede și mai ușor aceste vremuri, de maximă responsabilitate pentru toți!

CIPRIAN JURUBESCU
coordonator departament cultură tineret și sport PRO ROMANIA BRAȘOV”.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
0 #1 Barbu Gh. 24-03-2020 11:52
CARE-I PROBLEMA!!!??? DE LUCRĂTORII DIN TURISM, SERVICII ȘI COMERȚ DAȚI AFARĂ VĂD CĂ NU SE VAITĂ NIMENI!!!!
ÎMPUȚITE LOIGHIOANE ARIPA „PRO” A CIUMEI ROȘII! ȘI ÎN CEASUL AL XII-LEA TOT SOARTA BUGETARILOR NENOROCIȚI ÎI PREOCUPĂ!!!!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Lun, 27 Iun 2022
Euro   Euro   EUR   4.9459   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6730   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7464   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8803   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2442   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6262   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5288   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   122.6100   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că se va ajunge în situaţia în care furnizarea de gaze să fie raţionalizată?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter