myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Şcoală de brokeraj în afaceri la Camera de Comerţ şi Industrie

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Perspectiva brokerajului de afaceri este foarte bună și se va contura în viitorul apropiat. Un broker de afaceri de succes va putea obține cu siguranță un venit substanțial. Creșterea economică din România și a numărului de întreprinderi, precum și numărul de proprietari de afaceri care ajung la vârsta de pensionare va crea și menține un climat prielnic vânzărilor de afaceri.

În aceste condiţii, în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov se va deschide, începând din 10 octombrie 2019, în parteneriat cu International Business Brokers Association University - IBBA-U®, o şcoală de brokeraj în afaceri. Braşovenii care vor să devină brokeri de afaceri vor avea astfel posibilitatea să ia contact cu multe tipuri de afaceri, dar și stiluri de management diferite.

„Un broker de afaceri este responsabil pentru facilitarea vânzării de întreprinderi mici şi mijlocii. Acesta acționează într-o manieră similară cu un agent imobiliar, asistând cumpărătorul sau vânzătorul unei afaceri înainte, în timpul și imediat după vânzare. Un procent din prețul de vânzare al afacerii este primit ca onorariu pentru serviciile sale. Suma poate varia în funcție de negociere sau de ratele curente ale pieței”, a declarat Dan Crivăţ, COO TradeX - Transfer Afaceri.

Cursurile studiate în cadrul şcolii sunt: standarde pentru brokerii de afaceri; introducere în brokerajul de afaceri; analiza financiară a unei afaceri de vânzare; depășirea obiecțiilor din contractele de listare și vânzare; supraviețuirea și dezvoltarea în primul an ca broker de afaceri; pregătirea unei afaceri pentru vânzare; crearea listărilor de afaceri la vânzare; introducere în stabilirea prețurilor afacerilor mici şi mijlocii, dar şi prezentarea platformei de brokeraj în afaceri: IDX-BB.

International Business Brokers Association - IBBA® este cea mai mare asociație internațională fără scop lucrativ, care operează exclusiv pentru persoanele și firmele angajate în brokeraj de afaceri, fuziuni și achiziții. Această asociație oferă educație brokerilor de afaceri, conferințe, desemnări profesionale și oportunități de network. Format în 1984, IBBA® are membri în întreaga lume.

IBBA University - IBBA-U® oferă o varietate de cursuri care acoperă subiecte pentru brokerul începător, precum și subiecte care se ocupă de tranzacțiile mai sofisticate ale intermediarului M&A. Aceste cursuri au fost create special pentru IBBA-U® de experți în materie și profesioniști de top din industrie. Subiectele variază de la baza de brokeraj și contabilitate la negocieri avansate și revizuiri contractuale.

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, prin TradeX - Transfer Afaceri, este singura organizație din estul Europei care oferă cursurile IBBA-U®.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Vi, 07 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8375   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0949   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3607   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4794   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2458   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0641   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4734   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   139.7700   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Sunteţi de acord cu modul în care s-a anunţat că se va desfăşura viitorul an şcolar?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter