myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Calendarul obligaţiilor fiscale din luna octombrie

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Contribuabilii braşoveni au obligaţia să depună la ANAF, în luna octombrie 2019, mai multe declaraţii fiscale, arată calendarul elaborat de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov.

Astfel, 7 octombrie este ultima zi pentru depunerea formularului 092 „Declaraţie de menţiuni”, de către plătitorii de TVA, care au ca perioadă fiscală trimestrul calendaristic şi au efectuat o achiziţie intracomunitară de bunuri în luna septembrie 2019.

De asemenea, 10 octombrie este ultima zi pentru depunerea „Declaraţiei de menţiuni” - formular 010, 070 sau 020 şi a formularului 087 „Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării regimului special pentru agricultori”.

Totodată, 21 octombrie este ultima zi pentru depunerea formularului 399 „Declaraţie specială de TVA” pentru trimestrul precedent; formularului A4200 pentru raportarea de către utilizatorii caselor de marcat fiscale a datelor prevăzute la art. 3 alin.  (1) lit. a) din Anexa 11 la Normele metodologice pentru aplicarea OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate electronice de marcat fiscale aprobate prin H.G. 479/2003 şi a formularului F4109 „Declaraţie privind casele de marcat electronice fiscale neutilizate”.

Cea mai aglomerată zi a lunii este, însă, 25 octombrie, în condiţiile în care atunci trebuie depuse cele mai multe declaraţii fiscale, subliniază calendarul realizat de DGRFP Braşov. Aceasta este ultima zi pentru depunerea formularelor: 097 „Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare”; 100 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”; 112 „Declaraţie privind obligaţia de plată a contribuţiei sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”; 224 „Declaraţie privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de persoane fizice care desfăşoară activitate în România şi de persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România”; 300 „Decont de taxă pe valoarea adăugată” şi 301 „Decont special de taxă pe valoarea adăugată”. Tot acum se depun şi declaraţiile 307, 311 şi 390 VIES.

30 octombrie este ultima zi pentru depunerea formularului 394 „Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional” de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România, a căror perioadă fiscală la TVA este luna sau trimestrul.

În fine, 31 octombrie este ultima zi pentru depunerea notificării la organul fiscal competent de către debitorul care îşi doreşte restructurarea obligaţiilor bugetare restante.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Joi, 29 Oct 2020
Euro   Euro   EUR   4.8747   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1588   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4016   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5641   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2439   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1221   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4924   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   132.2000   Scădere
Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că pe plan local ar trebui luate măsuri mai drastice decât cele anunţate marţi?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter