myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Anunţ finalizare proiect: „Creşterea competitivităţii economice a S.C. BRAND OFFICE S.R.L. prin investiţii în echipamente performante de tipărit şi finisare”

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

BRAND OFFICE SRL anunta finalizarea implementarii proiectului „Cresterea competitivitatii economice a S.C. BRAND OFFICE S.R.L. prin investitii in echipamente performante de tiparit si finisare”, cod MySMIS 110036, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 cu o valoarea totală de 2.658.621,05 lei lei, din care 1.410.155,91 lei reprezinta finantare nerambursabila solicitata (1.198.632,52 lei valoare eligibila nerambursabila din FEDR respectiv 211.523,39 lei valoare eligibila nerambursabila din bugetul national).

Recrutare Autoliv Brasov

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul a inceput in data de 01.01.2017 si a fost finalizat in data de 24.10.2019.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
- Achizitionarea de echipamente performante pentru productie tipografica destinate cresterii volumului de produse fabricate - caiete, blocnotes, agende si calendare
- Cresterea numarului mediu anual de salariati cu 3 noi angajati si mentinerea acestora cel putin pe perioada de monitorizare a proiectului
Ca urmare a implementarii proiectului de investitii se estimeaza urmatoarele rezultate:
- cresterii cifrei de afaceri pentru produsele „caiete, blocnotes, agende si calendare” la finalul celui de-al doilea exercitiu financiar complet, dupa implementarea proiectului de investitii, la sediul societatii din sat Harman, com. Harman, str. Mihai Viteazu, nr. 327R, jud. Brasov.
- angajarea unui numar de 3 salariati noi, ca urmare a implementarii proiectului de investii
- Rata solvabilitatii generale >=4, respectiv Rata rentabilitatii financiare ROE >=7% la finalul celui de-al doilea exerciţiu financiar complet, după implementarea investiţiei

Impactul investitiei la nivel local/regional: extinderea capacitatii de productie si implicit cresterea vanzarilor pe fondul dezvoltarii bazei materiale a firmei, produse cu un raport calitate-pret avantajos ceea ce va conduce la cresterea gradului de satisfactie a clientilor, crearea a 3 locuri noi de munca.

Date de contact beneficiar: Brand Office
(sediu social: sat Harman, com. Harman, str. Mihai Viteazu, nr. 327R, jud. Brasov
tel: 0268.335470; fax: 0268.335476; mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.)

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 
Insigra Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Mie, 19 Feb 2020
Euro   Euro   EUR   4.7789   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4241   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7446   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4982   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2502   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3425   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4434   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.2200   Scădere
Anunturi MyTEX

Ar fi corect ca handbalistele de la Corona Braşov să primească suspendări de 2 sau 4 ani pentru că au folosit terapia cu laser interzisă de WADA?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter