myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Comunicat de presă privind închiderea proiectului „Modernizarea activității de producție instalații filtrare a SC. TM INOX SRL prin achiziția unor utilaje și echipamente performante”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

TM INOX SRL, cu sediul în Municipiul Brașov, Strada Triumfului, Numărul 32, Județ Brașov, anunță finalizarea, la data de 31.10.2019, a proiectul „Modernizarea activității de producție instalații filtrare a SC. TM INOX SRL prin achiziția unor utilaje și echipamente performante”, cod SMIS 116407, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2838/01.08.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, Cod apel proiecte POR/102/2/2/ (P.I. 2.2. – IMM).

Titlul proiectului: „Modernizarea activității de producție instalații filtrare a SC. TM INOX SRL prin achiziția unor utilaje și echipamente performante”
Numele beneficiarului: TM INOX SRL
Numele programului: Programul Operațional Regional 2014 - 2020
Numele Autorității de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice
Numele Organismului Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru)
Valoarea totală a proiectului: 1.979.780,50 lei
Valoarea finanțării nerambursabile: 1.192.123,74 lei

Obiectivul general al proiectului are în vedere consolidarea poziției pe piață în domeniul accesat (producție instalații de filtrare pentru vinificație, industria alimentară), dezvoltarea, modernizarea și creșterea competitivității sectorului de producție al TM INOX SRL, creșterea sustenabilă a competitivității mediului de afaceri local, regional și național.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Extinderea capacității unității existente de producție, prin creșterea volumului tuturor categoriilor de produse aferente domeniului de activitate (Instalații de filtrare pentru vinificație, industria alimentară);
2. Creșterea și menținerea nr. mediu de angajați față de nivelul înregistrat în anul fiscal 2016 începand cu anul următor finalizării implementării, pe toată perioada de durabilitate a proiectului;
3. Creșterea competitivității și valorificarea potențialului sectorului productiv (Instalații de filtrare pentru vinificație, industria alimentară) bazat pe extindere și modernizare, prin achiziționarea unor active ce înglobează tehnologii noi;
4. Respectarea egalității de șanse și a tratamentului egal între femei și bărbați, interzicerea discriminărilor bazate pe origine etnică, sex, religie, vârstă, apartenență la grupuri minoritare, dizabilități sau orientare sexuală în cadrul relațiilor de muncă prin introducerea de dispoziții atât în regulamentele de organizare și funcționare cât și în regulamentul intern al TM INOX SRL;
5. Creșterea Cifrei de afaceri în 3 ani de la finalizarea implementării proiectului cu cel puțin 10% față de nivelul înregistrat la finele exercițiului financiar 2016.

Rezultate obținute: Dotarea cu utilaje și echipamente performante, dezvoltarea și diversificarea activității societății, creșterea competitivității pe piața de profil, asigurarea respectării egalității de șanse.
Indicator proiect: Realizarea unei investiții inițiale.
Impactul implementării proiectului la nivelul regiunii este reprezentat de creșterea nivelului de competitivitate și atractivitate al regiunii, de creșterea capacității inovative și competitivității mediului de afaceri și de realizarea unei investiții inițiale.
Perioada de implementare: 01.01.2017 – 31.10.2019

Date de contact beneficiar:
(România, Regiunea 7 Centru, Municipiul Brașov, Strada Triumfului, Numărul 32, Județ Brașov, telefon 0731359700, fax 0368441089, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. )

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Vi, 15 Ian 2021
Euro   Euro   EUR   4.8737   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0172   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4853   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5274   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2321   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1655   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4919   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   135.4400   Creștere

LINK


Tradesilvania
Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că în Braşov circulaţia bicicliştilor se desfăşoară în deplină siguranţă?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter