myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Conferința Tech Flow, dedicată comunității IT, va fi organizată pentru prima dată în Brașov

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Prima ediție a conferinței Tech Flow în Brașov va avea loc luna aceasta. Unii dintre cei mai buni traineri din domeniu vor vorbi despre tehnologiile momentului și îți vor prezenta cele mai interesante provocări și tendințe din IT.

Conferința Tech Flowcare va avea loc la data de 20 noiembrie, între 5.00 PM - 9:00 PM, la Kronwell Hotel - îți va oferi răspunsuri și idei inovatoare prin intermediul speakerilor, specialiști cu o vastă experiență în domeniu, care vor prezenta exemple teoretice și practice, vor susține sesiuni live de coding și vor schimba idei într-un mediu dedicat. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate tech din Brașov, înregistrarea gratuită putând fi facută aici.

Printre cei care vor urca pe scena Tech Flow Brașov se numără George Anghelache, Head of Agile Transformation în cadrul Endava, care lucrează îndeaproape cu unele dintre cele mai mari companii, sprijinindu-le în proiectarea și implementarea proiectelor de Large Scale Distributed Agile. De-a lungul carierei sale de peste 20 de ani, George a configurat sau optimizat livrarea a peste 100 de implementări Agile, oferind consultanță și formare în această arie. În cadrul evenimentului, acesta va prezenta modalitățile de stabilire a unui ciclu de producție care să se concentreze pe creșterea capacității de reacție a clienților, reducerea timpilor de lansare a produselor și serviciilor pe piață și implementarea unui feedback mai rapid la schimbări.

Andrei Stoica, Consultant Testare la Endava, este un susținător înfocat al calității în orice proiect în care se implică. Un excelent inginer în domeniul automatizării testelor, Andrei găsește soluții pentru orice problemă tehnică și are ca principal obiectiv furnizarea de framework-uri rapide și fiabile pentru automatizarea testelor, în Java și JavaScript. În cadrul Tech Flow, Andrei va vorbi despre renunțarea la abordarea clasică pentru automatizarea testelor, respectiv implementarea unei practici moderne, adaptată domeniului alert pe care îl presupune dezvoltarea de software în prezent. Sesiunea susținută de Andrei Stoica va conține atât exemple teoretice, cât și practice.

Laurențiu Spilcă, Consultant Dezvoltare, este un development leader și trainer dedicat în cadrul Endava, unde conduce dezvoltarea unui proiect pe piața financiară a țărilor nordice europene. Cu peste nouă ani de experiență, Laurențiu consideră importantă nu doar furnizarea de software de înaltă calitate, ci și împărtășirea cunoștințelor pentru a-i ajuta pe alții să se dezvolte în domeniu, drept pentru care creează și predă cursuri legate de tehnologiile Java. La Tech Flow, el va discuta despre legăturile dintre o arhitectură curată și dezvoltarea într-un mediu orchestrat într-un sistem Kubernetes, realizând, de asemenea, o trecere în revistă a principalelor bune practici și modele negative din acest segment, oferind exemple concrete.

Evenimentul este organizat de compania Endava, unul dintre cei mai importanți angajatori din România, care a deschis un centru și la Brașov, în acest an (https://www.mytex.ro/stiri/176-economic/606047-compania-endava-a-deschis-un-centru-de-software-in-brasov-si-cauta-specialisti-it.html). Pe plan local, compania își propune să susțină membrii comunității software încă din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes.

Endava avea 5.573 de angajați în martie 2019 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Ma, 04 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8341   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0976   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3537   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4795   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2473   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0629   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4716   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.2600   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Va reuşi Corona Braşov să promoveze în Liga 3?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter