myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Camera de Comerţ implementează un proiect destinat angajaţilor din Regiunea Centru

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Camera de Comerț și Industrie Brașov implementează, în calitate de beneficiar, proiectul „Formare pentru inovare”, informează instituţia.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul tematic 8: Promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă și sprijinirea mobilității forței de muncă. Practic, acesta este implementat în cadrul unui parteneriat format din Camera de Comerț și Industrie Brașov, Asociația Liga de Utilitate Publică și Asociația Euro <26, pe o perioadă de 18 de luni, până în 2021, și se derulează la nivelul Regiunii Centru, în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

„Obiectivul general al proiectului este adaptarea activității a 36 de întreprinderi și 336 de angajați din Regiunea Centru la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și a domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI prin cursuri de formare profesională și asistență tehnică în elaborarea unei planificări strategice pe termen lung”, afirmă reprezentanţii CCI Braşov.

Grupul țintă al proiectului  este format din 336 de persoane din Regiunea Centru, angajati cu contract individual de muncă, având normă întreagă sau cu timp parțial, ce provin din întreprinderi care-și desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI sau din întreprinderi care intenționează să-și adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul dintre aceste sectoare economice sau unul dintre domeniile de specializare inteligentă menționate anterior. Dintre aceștia, cel puțin 10% sunt angajați cu vârste cuprinse între 55 şi 64 de ani.

Persoanele din grupul țintă vor fi recrutate dintr-un număr de minim 36 de întreprinderi care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Joi, 09 Apr 2020
Euro   Euro   EUR   4.8278   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4355   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5115   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5746   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2398   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1585   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4684   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.2100   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeţi că după coronavirus va urma o criză economică și alimentară?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter