myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Consultanţă şi servicii gratuite pentru IMM-uri

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Camera de Comerț și Industrie Brașov și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru anunță că firmele din Transilvania (implicit, cele din Brașov) pot beneficia de consultanţă şi servicii gratuite oferite de Enterprise Europe Network prin campania #EENCanHelp. Enterprise Europe Network este o echipă formată din 7 instituţii din Transilvania conectate la întreaga lume, o iniţiativă a Comisiei Europene, cu peste 3.000 de experţi în peste 60 de ţări care vine în sprijinul mediului de afaceri autohton pentru dezvoltarea afacerilor sau identificarea de noi pieţe. În Transilvania, firmele pot beneficia de servicii gratuite în domenii ca servicii de informare şi consultanta, oportunităţi de cooperare în afaceri sau servicii de inovare şi transfer tehnologic. Servicii de informare și consultanță – consultanță privind legislația europeană, standarde și drepturi de proprietate intelectuală (IPR); informații și aspecte practice legate de reglementările și oportunitățile pieței europene a bunurilor și serviciilor, inclusiv sistemele de impozitare și alte taxe aplicabile la export. Acces la cadrul legislativ european și posibilitatea de a contribui la formarea și îmbunătățirea politicilor UE pentru IMM-uri prin transmiterea punctului de vedere în cadrul consultărilor publice europene.
Oportunități de cooperare în afaceri – accesul la noi piețe și internaționalizare prin: asistență pentru identificarea de parteneri de afaceri sau tehnologii; organizarea de evenimente de brokeraj, misiuni economice, conferințe și ateliere de lucru; realizarea profilului de cooperare al companiei dvs. și publicarea lui în baza de date a EEN – Rețeaua gestionează cea mai mare baza de date cu oportunități de afaceri din Europa prin intermediul căreia companiile pot stabili parteneriate internaționale.
Servicii de inovare și transfer tehnologic – consilierea IMM-urilor inovatoare pentru a cunoaște oportunitățile de finanțare pentru proiecte de Cercetare și Inovare (de exemplu Orizont 2020, Instrumentul pentru IMM-uri); identificarea de soluții de tehnologie și transferul tehnologic în procesul de inovare; informații despre politicile și programele de inovare, cercetare și dezvoltare tehnologică; pachete personalizate pentru îmbunătățirea managementului inovării. „Eforturile Enterprise Europe Network de susţinere a competitivităţii întreprinderilor din Transilvania vin cu atât mai mult în această perioadă de criză, în speranţa că împreună cu firmele braşovene şi din întreaga Transilvanie se va construi un mediu de afaceri mai prosper şi mai competitiv la nivel european”.
Firmele interesate pot trimite un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau să acceseze website-ul http://www.bisnet-transylvania.ro/.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
USR

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
MB RAD Construct - Radiatoare Industriale

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Lun, 23 Noi 2020
Euro   Euro   EUR   4.8732   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1013   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4820   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5070   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2388   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1427   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4917   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   135.2100   Scădere
Anunturi MyTEX
Anunturi MyTEX

Consideraţi că teste rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 ar trebui vândute în farmacii?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter