myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Lansarea proiectului: „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 de către Spitalul „Dr. Caius Tiberiu Spârchez” prin achiziționarea de echipamente și dotări specifice”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Orașul Zărnești, în calitate de Beneficiar al contractului de finanțare nr. 419 din 27.11.2020 anunță începerea proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 de catre Spitalul „Dr. Caius Tiberiu Spârchez” prin achiziționarea de echipamente și dotări specifice”, cod SMIS 2014+ 141121, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, Axa prioritară 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19. 

Perioada de implementare a Proiectului este de 9 luni, respectiv între data 01 August 2020 și data 30 Aprilie 2021, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității de reacție la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2 prin dotarea corespunzătoare a spitalului suport - Spitalul orășenesc Dr. Caius Tiberiu Spârchez cu echipamente și aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID-19 și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID-19, în vederea obținerii unui răspuns util și eficient al sistemului medical public criza COVID-19.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Creșterea eficienței și calității actului medical prin dotarea Spitalului orășenesc Dr. Caius Tiberiu Spârchez cu echipamente și dotări specifice, necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID – 19, protecția personalului medical și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID – 19

  2. Scăderea timpului de diagnosticare și tratament a pacienților suspecți sau confirmați, precum și prevenție/ depistare precoce a pacienților cu infecție COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a Spitalului orășenesc Dr. Caius Tiberiu Spârchez.

  3. Asigurarea accesului egal al cetățenilor la serviciile de sănătate publică prin realizarea unui sistem sanitar modern și eficient pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID – 19 și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID – 19.

În urma implementării proiectului sunt așteptate a fi obținute următoarele rezultate:

  1. 1 unitate sanitară publică dotată cu echipamente și aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală necesare gestionării situației de urgență provocată de virusul SARS-CoV-2;

  2. 224 buc echipamente și aparatură medicală achiziționate pentru ridicarea nivelului calitativ al actului medical;

  3. 308 buc dispozitive de protecție medicală, sterilizare și decontaminare achiziționate în vederea creării condițiilor optime dedesfășurare a actului medical.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 19.367.902,10 lei, din care: valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională – 19.356.359,10 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul naţional – 0,00 lei, valoarea co-finanţarii eligibile a Beneficiarului – 0,00 lei, valoarea neeligibilă inclusiv TVA - 11.543,00 lei. 

Date de contact beneficiar:Loc. Zărnești, Str. Mitropolit Ioan Metianu nr. 1, Cod poştal 505800,Jud.Brașov, telefon 0268515777,fax 0268222012,e-mail 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., persoana de contact Runcianu Manuela –Manager de proiect UIP.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 29 Noi 2021
Euro   Euro   EUR   4.9490   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3853   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8544   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7366   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2474   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4429   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5304   Stagnare
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   134.3200   Scădere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că este necesară construirea unei parcări subterane în fața Gării Brașov?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter