myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Comunicat de presă privind finalizarea implementării proiectului „Diversificarea activității HOLLMIK S.R.L. prin achiziția de utilaje performante necesare imprimării materialelor textile”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

HOLLMIK SRL, cu sediul în Regiunea 7 Centru, Municipiul Braşov, Str. NICOPOLE, Nr. 67, Județ Braşov, anunță finalizarea, la data de 31.05.2022, a proiectului cu titlul „Diversificarea activității HOLLMIK S.R.L. prin achiziția de utilaje performante necesare imprimării materialelor textile”, cod SMIS 131790, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 5908/ 13.08.2020 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – 2.1A Microîntreprinderi, Cod apel proiecte POR/604/2/1 –Microîntreprinderi. 

Titlul proiectului: „Diversificarea activității HOLLMIK S.R.L. prin achiziția de utilaje performante necesare imprimării materialelor textile”

Numele beneficiarului: HOLLMIK SRL

Valoarea totală a proiectului: 1.429.689,66 lei

Valoarea finanțării nerambursabile: 950.260,47 lei

Obiectivul general: dezvoltarea activității societății HOLLMIK S.R.L. care să asigure creșterea competitivității economice a acesteia, capabile să gestioneze în mod eficient resursele, să valorifice potențialul lor de inovare și de asimilare a progresului tehnologic.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Diversificarea activității societății prin implementarea unor activitati inovative de producție cf. CAEN 1330 “Finisarea materialelor textile”;

2. Creșterea și menținerea numărului mediu de salariați față de nivelul înregistrat în anul fiscal 2018 începând cu anul următor finalizarii implementării, pe toată perioada de durabilitate a proiectului;

3. Creșterea competitivității și valorificarea potențialului sectorului de prestări servicii inovativ bazat pe extindere și modernizare, prin achiziționarea unor active ce înglobează tehnologii noi;

4. Respectarea egalității de șanse și a tratamentului egal între femei și bărbați, interzicerea discriminărilor bazate pe origine etnică, sex, religie, vârstă, apartenență la grupuri minoritare, dizabilități sau orientare sexuală în cadrul relațiilor de munca prin introducerea de dispoziții atât în regulamentele de organizare și funcționare ale HOLLMIK SRL;

5. Creșterea cifrei de afaceri în 3 ani de la finalizarea implementării proiectului cu cel puțin 10% față de nivelul înregistrat la finele exercițiului financiar 2018.

Rezultate obținute: diversificarea activității societății prin implementarea unor activitati de productie – finisarea materialelor textile, creșterea competitivității pe piața de profil, creșterea și menținerea numărului mediu de salariați și a cifrei de afaceri, asigurarea respectării egalității de șanse.

Indicator proiect: Atingerea și menținerea nivelului de 7 unități a numărului mediu de salariați.

Indicatori POR:

Investiție productivă: număr de societăți sprijinite – 1; 

Investiție productivă: Număr de societăți care primesc granturi – 1; 

Investiție productivă: Investiții private combinate cu sprijinul public pentru întreprinderi (granturi) - 287.646,96 lei

Impactul implementării proiectului la nivelul regiunii este reprezentat de creșterea nivelului de competitivitate și atractivitate al regiunii, de creșterea capacității inovative și competitivității mediului de afaceri și de minimizarea ratei șomajului la nivelul regiunii de implementare.

Perioada de implementare: 01.06.2019 – 31.05.2022

Date de contact beneficiar:

(România, Regiunea 7 Centru, Municipiul Braşov, Str. NICOPOLE, Nr. 67, Județ Braşov, telefon 0720100845, poștă electronică Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.)

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 09 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9050   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7905   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8089   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0290   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2493   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7290   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5079   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.2700   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că PSD ar fi de acord ca „rotativa” premierilor să nu mai aibă loc?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter