myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Deputaţii PNL Mareş şi Andronache au depus amendament la bugetul pe 2019 pentru finanţarea Aeroportului cu 358 de milioane de lei

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Deputații PNL Mara Mareș și Gabriel Andronache au depus un amendament la Legea Bugetului pentru 2019 cu privire la finanțarea Aeroportului Braşov, „proiect pentru care PSD nu a prevăzut nici un leu în buget”, după cum au afirmat aceştia.

„Finanţarea Aeroportului Braşov-Ghimbav este un proiect esenţial pentru regiune și pentru România, tactica de a ține anumite zone ale țării pe loc nu mai poate fi tolerată. Chiar dacă amendamentul nostru, al celor de la PNL, pentru alocarea sumei necesare construirii aeroportului, a fost respinsă în Comisia de Transporturi, vom susține prin toate modalitățile legislative posibile acest obiectiv. Vom susține, dezbate și vota în plen această propunere și vreau să cred că PSD nu va vota împotriva acestui obiectiv strategic din punct de vedere economic și turistic”, a precizat Mara Mareș.

Gabriel Andronache a arătat, de asemenea, că deputații PSD sabotează intenționat orice amendament depus de opoziție: „Este clar că avem de-a face cu o regie, cei de la PSD simulează dezbaterile în Parlament. În realitate, investiții în obiective de tipul Aeroportul Brașov, care ar putea transforma orașul într-un hub turistic și economic regional, sunt fie blocate, fie luate în derâdere. Noi am propus alocarea unei sume de 358 de milioane de lei pentru Aeroportul Brașov, sumă care nu depășește cu mult subvenția de partid pentru PSD, de pildă, sumă care reprezintă doar o parte din totalul inclus în buget pentru partidele politice. Rog toate partidele să ne susțină în plen, când ne vom lupta pentru amendamentul nostru privind Aeroportul Brașov”.

Textul amendamentului formulat de deputații PNL Mara Mareș și Gabriel Andronache este: „Se propune alocarea expresă din Anexa nr. 3 / 24 / Ministerul transporturilor a sumei de 358.163.000 lei pentru obiectivul de investiții Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, reprezentând finanțarea integrală a acestui obiectiv”.

Amintim că parlamentarii PSD şi UDMR de Braşov au depus la rândul lor un amendament cu acelaşi obiectiv, de obţinere pentru Aeroportul Braşov-Ghimbav a sumei de 15 milioane de lei. 

citiţi şi

BRAȘOV. Amendament PSD și UDMR pentru finanțarea Aeroportului Ghimbav cu 15 milioane de lei

BRAȘOV. Patru ofertanţi pentru construirea terminalului din Aeroportul Ghimbav, obiectiv care va costa circa 40 de milioane de euro

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Lun, 10 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8359   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1129   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3702   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4883   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2465   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0721   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4725   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.0100   Creștere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că se impune continuarea stării de alertă?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter