myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

„Am fost numit, deci sunt pregătit!”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale este una dintre cele mai importante structuri din subordinea Ministerului Sănătății, având, printre altele, rolul de a supraveghea funcționarea pieței medicamentelor, de a controla calitatea acestora, de a evalua „la cel mai înalt nivel” competența științifică a documentației de autorizare în vederea punerii pe piață a medicamentelor, de a retrage medicamentele ce prezintă risc pentru pacienți, de a preveni și gestiona crizele din acest domeniu ș.a.

Agenția sus-numită ia decizii având girul unui consiliu științific format din specialiști autentici în domeniu: academicieni, profesori universitari, directori de spitale... Știți pe cine a pus Guvernul condus de d-na Dăncilă în fruntea acestor profesioniști, ca președinte al Agenției Medicamentului? Pe un ins fără nici un fel de experiență în domeniu și care n-a fost în stare să treacă primul examen de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie! Ce-l califică, așadar? Poate faptul că a promovat, într-o vreme, costumat în halat de baie, virtuțile terapeutice deosebite ale sucurilor de spanac și castravete „presate la rece”, după cum a ținut să specifice? Poate faptul că a fost patron de farmacii în Craiova, afaceri care au acumulat peste 20 de milioane de lei datorii la bugetul de stat și care au fost, pe rând, fie dizolvate, fie radiate, fie băgate în insolvență? Sau poate faptul că este apropiat al unei... apropiate a vestitului Darius Vâlcov, pe care a urmat-o la București, fiindu-i consilier în meteorica prezență a acesteia în fruntea Agenției Medicamentului (ulterior a fost pusă șefă la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate, de unde a fost dată afară recent), iar apoi i-a luat locul?

Nici pomeneală, stimați cititori! Iată cum a răspuns personajul central al acestui text, întrebat fiind de un ziarist de la recorder.ro ce anume îl califică pentru funcția pe care o ocupă: „Din moment ce am fost numit, înseamnă că sunt pregătit!”. Imbatabilă, logica asta! O logică după care s-au bazat multe, foarte multe numiri în ultimii ani. Inclusiv în funtea Guvernului...

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Ma, 04 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8341   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0976   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3537   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4795   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2473   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0629   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4716   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.2600   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Va depune PSD o moţiune de cenzură în această lună?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter