myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Ofertele pentru elaborarea documentaţiei în vederea actualizării Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov pot fi depuse până în 31 ianuarie 2020

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Procedura pentru achiziția elaborării documentației în vederea actualizării Planului Urbanistic General (PUG) al Municipiului Brașov a fost reluată, iar ofertele pot fi depuse până în 31 ianuarie 2020, informează Primăria Braşov.

„Zilele acestea a fost reluată procedura pentru achiziția elaborării documentației  în vederea actualizării Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov. Această licitație a fost blocată mai multe luni, dar după ce am câștigat la CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor) și la Curtea de Apel, suntem în etapa de depunere a ofertelor. Termenul limită este 31 ianuarie. Mă bucur că am reușit reluarea licitației, având la baza același caiet de sarcini, care a fost elaborat împreună cu Banca Mondială. Am ținut foarte mult ca acest caiet de sarcini, care stabilește obiectivele pentru proiectantul care va realiza actualizarea PUG-ului, să aibă o formă care să ne garanteze că, indiferent de cine va depune oferte şi de cine va câștiga, vom avea cea mai bună variantă de dezvoltare a orașului, care să fie orientată pe creșterea calității vieții brașovenilor și pe continuarea dezvoltării economice”, a declarat primarul George Scripcaru.

Valoarea serviciilor care vor fi prestate pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov este estimată la 5 milioane de lei, potrivit Caietului de sarcini.

„În baza contractului intitulat «Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Brașov», Ofertantul va presta pentru Autoritatea Contractantă servicii de proiectare de urbanism pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov. Acest Caiet de Sarcini cuprinde toate elementele aferente unei teme de proiectare pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Brașov, fără ca aceasta să fie prezentată ca piesă scrisă distinctă. Ofertantul își asumă răspunderea pentru calitatea serviciilor prestate și asigură consultanță pentru îndreptarea diverselor deficiențe care pot apărea în perioada implementării documentației în practica administrativă”, se arată în document.

Obiectivele urmărite prin actualizarea PUG-ului sunt: analiza critică și operaționalizarea documentelor strategice și programatice internaționale, naționale, regionale și locale, de amenajarea teritoriului relevante, precum şi îndeplinirea mai multor standarde: un nivel ridicat de calitate a vieții în Municipiul Brașov și în Zona Metropolitană Brașov; un nivel ridicat de echitate socială în Municipiul Brașov și în Zona Metropolitană Brașov; un capital uman valorificat, atât în Municipiul Brașov, cât și în Zona Metropolitană Brașov; o competitivitate economică crescută a Municipiului Brașov și a Zonei Metropolitane Brașov; o dezvoltare durabilă a Municipiului Brașov și a Zonei Metropolitane Brașov; o administrare urbană și metropolitană eficientă.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Vi, 14 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8358   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1020   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3603   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4986   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2444   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0954   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4725   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   139.6600   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că vom ajunge în situaţia de a depăşi 2.800 de cazuri noi de coronavirus pe zi?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter