myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Doar cererile de sprijin financiar pentru unitățile de cult se depun „fizic”

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Conducerea Consiliului Județean a făcut precizări pentru solicitanții de finanțări nerambursabile, având în vedere măsurile întreprinse în scopul evitării aglomerării de persoane în sediul instituţiei şi prevenirii răspândirii COVID-19.
Astfel, solicitanții de sprijin financiar pentru unităţile de cult se vor prezenta cu documentele prevăzute prin Ghidul solicitantului la sediul CJ Braşov, camera 18, clădirea Muzeului de Istorie, în intervalul orar 8.00-16.00. Persoana de contact: Cristina Bența, telefon 0268-410777, int. 408. Solicitările de acordare a sprijinului financiar se vor depune, conform Ghidului, până în 20 martie 2020, ora 16.00.
Solicitanții de finanțări nerambursabile prin programele judeţene pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale și sportive vor transmite dosarele de finanțare exclusiv prin poştă sau prin servicii de curierat rapid.
În vederea respectării condițiilor prevăzute în anunțurile de participare privind finanțările, solicitanții vor avea în vedere expedierea documentelor cel târziu la data limită de depunere a dosarelor de finanțare specificate (data de expediere - data poştei, respectiv data depunerii la serviciul de curierat rapid).
„Nerespectarea modalității de depunere a solicitărilor de finanţare şi a termenelor conform Ghidurilor (prezentarea documentelor în biblioraft, eticheta - din care să reiasă Programul căreia i se adresează, opisat, sigilat etc) atrage după sine descalificarea acestora”, precizează reprezentanții instituției.
Aceștia au reamintit termenele de depunere a solicitărilor de finanțare: cultură – beneficiari de drept public: 23 martie 2020, ora 16.00, cultură – beneficiari de drept privat fără scop patrimonial: 27 martie 2020, ora 16.00; sport de performanță: 30 martie 2020, ora 16.00 Sportul pentru toți: 31 martie 2020, ora 16.00. 
Datele de contact ale Consiliului Județean Braşov Adresă: Județul Braşov, Municipiul Braşov, Bulevardul Eroilor nr. 3-5, cod 500007. Pentru informații suplimentare puteți contacta serviciul de specialitate: Telefon: 0268.410.777, int. 143, 520 E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..
„Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în vederea desfăşurării în condiții normale a activităţilor instituţiei. Vă mulțumim!”, a declarat Adrian-loan Veştea, președintele CJ.

Citiți și:

BRAȘOV. Un milion de lei pentru unitățile de cult

BRAȘOV. 700.000 de lei – finanțare nerambursabilă pentru proiecte sportive

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+1 #1 Barbu Gh. 20-03-2020 16:07
Sprijin pentru ce?????? NICI ÎN CEASUL AL XII-LEA NU PUTEM BĂGA NIMIC ÎN TĂRTĂCUȚĂ!? NOI CHIAR NU AVEM DE NICIUNELE DAR, CA NIȘTE RETARDAȚI, ARUNCĂM CU BANI PE APA SÎMBETEI!!!!!????
Fără bani la culte!!! Toți banii unde este stringentă nevoie: în sistemul medical!!!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
USR

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
MB RAD Construct - Radiatoare Industriale

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Ma, 24 Noi 2020
Euro   Euro   EUR   4.8703   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0980   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4738   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4902   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2380   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1440   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4901   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   134.8700   Scădere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că parlamentarii chiar doresc să renunţe la pensiile speciale?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter