myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Primăria a lansat licitația pentru stațiile de încărcare de lângă Parcul Central / Peste 670.000 de lei, valoarea estimată a achiziției

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Primăria Brașov a lansat licitația privind achiziția a unei stații electrice duble și a două stații simple pentru încărcarea autoturismelor electrice, stații care vor fi amplasate pe str. Nicolae Iorga, de-a lungul Parcului Central (unde au fost lăsate locuri de parcare special pentru acest proiect, după anularea celorlalte spații de parcare și extinderea zonei verzi). Valoarea estimată a achiziției este de 672.268,91 lei + TVA, finanțare de la bugetul local.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19 iunie, ora 15.00.
Tipul procedurii este simplificată, iar durata contractului este de 270 de zile. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, stațiile de încărcare vor fi supravegheate video, iar aplicația instalată va urmări obiecte în mișcare, cum ar fi persoane și vehicule și va semnala staționarea în parcare pentru o perioadă prea lungă de timp.

Aplicația video, care rulează pe o cameră de rețea, va ajuta și la prevenirea infracțiunilor precum vandalismul și a contravențiilor rutiere.
Fluxul video va fi integrat în sistemul de supraveghere video existent la nivelul municipiului Brașov.

În dreptul fiecărui loc de parcare se va monta un senzor wireless care detectează dacă locul este ocupat (există un vehicul parcat) sau nu.
Pe baza analizei făcute de către o aplicație software, se vor afișa informații cu privire la statusul locurilor de parcare individuale.

În zonă va exista și sistem de control al iluminatului public prin realizare de iluminat adaptiv.

Stațiile de încărcare vor permite integrarea unui sistem de plată pentru încărcare (online prin intermediul unei platforme/aplicații sau cu card bancar, sau pre-pay, sms etc).

Termenul de livrare, instalare, montare, punere în funcțiune și recepție a sistemului de încărcare vehicule electrice și dotări conexe - 180 zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Stația de încărcare de tip 1 (1 bucată) va fi cu sisteme de încărcare rapidă 50KW DC + 22 KW AC. Poate încărca simultan AC (curent alternativ) si DC (curent continuu).
Stația de încărcare tip 2 (2 bucăți) va fi cu sisteme de încărcare 22 KW AC.

Cerințe generale, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea:

-Stațiile de încărcare trebuie să fie proiectate special pentru spații publice, cu ecran pentru afișarea stării sistemului și a parametrilor principali;
-Stațiile trebuie să dispună de 2 prize de încărcare cu 2 module distincte, astfel încât defectarea unui modul de încărcare să nu afecteze întregul sistem;
-Modulul de încărcare să dispună de un comutator pentru nivele de încărcare controlate software asigurând astfel un randament mai mare de 95%, precum și de un sistem stand by, care să permită pornirea automată a încărcării, la curent optim, în momentul conectării autovehiculului;
-Comandă de la distanță, prin intermediul unei interfețe GSM, cu un protocol de comunicație standardizat, pentru monitorizarea tuturor funcțiilor stației și managementul puterii statice.
-Tehnologie Fast Charge DC/AC - combină standardele industriale cu tehnologia avansată de încărcare pentru a susține următoarea generație de vehicule electrice. Permite soluții rapide de acces și monitorizarea consumurilor prin intermediul terminalelor de plata RFID card;
-Stația va fi compatibilă și predispusă pentru sistemul de management și administrare “Smart Charge”;
-Meniul interfeței de comunicare va fi operabil cel puțin în limbile română și engleză.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Bartolomeu
0 #1 Bartolomeu 12-06-2020 17:10
Termenul limită pentru primirea ofertelor achizițiilora de stații electrice este 19 iunie, ora 15.00.Nu exista nici un pericol de... "scurtcircuit" avand in vedere "urgenta" lucrarii? Bartolomeu
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
USR

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Joi, 26 Noi 2020
Euro   Euro   EUR   4.8738   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0922   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4621   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5042   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2382   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1460   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4919   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   135.0000   Creștere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Credeţi că din punct de vedere economic ne vom reveni în 2021?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter