myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Un nou „oaspete” din Guvern! Ce s-a mai vizitat...

  • Apreciez !Nu-mi place !-4
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Așa cum a informat Instituția Prefectului Județul Brașov, ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș, efectuează astăzi o vizită în județul Brașov, „având printre obiective proiectele de infrastructură mare aflate în derulare sau în stadiu de proiect, dezvoltarea învățământului dual tehnic/profesional, distribuția pachetelor alimentare și de igienă în cadrul Programului Operațional pentru Persoane Dezavantajate, susținerea mediului de afaceri și a sectorului de cercetare-dezvoltare prin accesarea fondurilor europene. De asemenea, ministrul Ioan Marcel Boloș se întâlnește cu primarii din județ, pentru discuții și informări cu privire la posibilitățile de finanțare a investițiilor publice din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2021-2027”.
 
Normal, potrivit relatării, delegația a fost întâmpinată de prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, de președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, și de primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.
 
„Instituția Prefectului a fost apoi gazda unei întâlniri tehnice la care au participat reprezentanți ai conducerilor Companiei Apa Brașov și ai Companiei Apă-Canal Brașov, precum și experți tehnici.
 
Temele de discuție au vizat:
 
■ Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Brașov, în perioada 2014-2020 (Brașov, Săcele, Codlea, Ghimbav, Rupea, Bod, Feldioara, Halchiu, Harman, Hoghiz, Moieciu, Prejmer, Sanpetru).
 
■ Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014-2020 (care cuprinde, în județul Brașov, localitățile Făgăraș, Lisa, Voila, Recea, Mândra și Beclean)
 
■ Proiectul de realizare a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în județul Brașov.
 
■ Dezvoltarea infrastructurii de transport în județ (Autostrada Sibiu-Brașov, Autostrada Bacău-Brașov, Calea ferata Brașov-Sighișoara, Calea ferată Brașov-Predeal, posibilitatea unui tren metropolitan care să asigure legătura municipiului Brașov cu Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav).
 
Vizita a continuat la Școala Profesională Germană Kronstadt, pe care ministrul Ioan Marcel Boloș a apreciat-o drept un exemplu de succes la nivel național al învățământului profesional dual, care ar trebui preluat și în alte județe. Discuțiile s-au axat aici pe nevoile de finanțare în sectorul de învățământ dual tehnic/profesional, pentru a dat șanse mai multor tineri la învățarea unor meserii cautate pe piața muncii”, s-a mai precizat în comunicatul Prefecturii.
 
Potrivit aceleiași surse, Ioan Marcel Boloș s-a mai deplasat la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA). Apoi a fost în comuna Cristian, pentru a verifica distribuția pachetelor alimentare și de igienă în cadrul Programului Operațional pentru Persoane Dezavantajate. Vizita a continuat la compania INA Schaeffler; apoi, oaspeții și gazdele au revenit la CATTIA, unde a avut loc o întâlnire cu primarii din județ, pe tema valorificării oportunităților de finanțare a investițiilor publice din fonduri UE.
 
Foto: Facebook Prefectura Brașov

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 03-07-2020 20:21
Alt parazit penelist vine cu minciuni nerușinate. Asta n-ar fi o problemă, suntem obișnuiți, problema-i la retarzii care mai votează, încă, ciuma roșie și holera galbenă.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Lun, 26 Oct 2020
Euro   Euro   EUR   4.8731   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1224   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3888   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5473   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2412   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1294   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4916   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.5200   Scădere
Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că scenariul roșu COVID-19 în municipiul Brașov trebuia aplicat imediat?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter