myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Șerban Șovăială: „Am schimbat primarul degeaba”...

  • Apreciez !Nu-mi place !-10
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Acesta este titlul unei postări pe Facebook a fostului consilier independent 
Serban Sovaiala, ex-președinte al secției de schi de la Corona Brașov. În vizor a fost luat, cu dezamăgire, Allen Coliban, actualul primar al Brașovului, comparat cu ex-ul, George Scripcaru...
 
„In 2020 Campionatul National de Schi alpin pentru juniori, desi trebuia sa se tina in Poiana Brasov, s-a tinut la Baia Mare, la Suior. De ce? Pentru ca primaria lui Scripcaru cerea bani de la organizatori pentru a-i lasa sa tina concursul pe una din partiile din Postavarul. Asta desi aveam Clubul Corona, club Municipal, cu mari pretentii la medalii, care club a cheltuit cu deplasarea echipei si cazare, masa, etc, mult mai mult decat ar fi incasat primaria din taxa de tinere a concursului ( cca 6 mii lei). Dar atunci primar era Scripcaru, profesor de sport doar pe hartie, in realitate tufa de Venetia in domeniu.
 
Am avut alegeri, Scripcaru e poveste, avem primar nou. Care se lauda in CV ca e mare schior. Nu stiu cat de mare e, dar stiu sigur ca bunicul lui a fost. Si la ce ne foloseste asta? Anul acesta, intre 1 si 4 martie trebuia sa se tina Campionatul National de Schi alpin U16 si mai mici, ati ghicit, tot in Poiana. Si - din nou ati ghicit - s-a tinut in Predeal, o saptamana mai tarziu (adica zilele astea). De ce? Pentru ca primaria lui Coliban le-a cerut bani organizatorilor (aceiasi 6 mii de lei) pentru a putea ocupa una din partiile din Postavarul. Cu finalitatea ca acest campionat s-a tinut la Predeal, pe niste partii absolut improprii unui asemenea concurs (lungime. grad de dificultate, etc). Dar care Predeal i-a primit cu bratele deschise pe tinerii sportivi, pe gratis, ba chiar si transportul pe calblu gratis fara limite.
 
Si noi atunci de ce am schimbat primarul? Daca nici acest minim lucru nu l-a putut rezolva, cu umbra bunicului fost participant la Olimpiade deasupra lui, ce poate el rezolva?
 
Sau macar vrea sa rezolve ceva?
 
Rushinica, Allen Coliban. Ti-o spune un fost schior de performanta adevarat, nu inchipuit, si ti-o spun si toti copiii pe care i-ai gonit la Predeal. Si toti antrenorii si toti parintii de sportivi si - in curand, mi-e teama - mai toti cei care te-au votat plini de speranta”.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+1 #1 Barbu Gh. 14-03-2021 12:15
Dacă viniturile retardate au votat unul în care ei se regăseau.... Ei au votat un moldovean, vinitură de-a lor, unul fără școală, ca și ei, hoț, tot ca ei. Durează până se schimbă mentalitatea cu care au venit regățenii.

Dacă lumea nu realizează faptul că locul penalilor este în pușcărie, nu în politică, din rău în rău o vom duce.
Într-o țară civilizată, educată, justiția l-ar fi băgat pe hoț la pușcărie de acum zeci de ani. De fapt, într-o țară normală cetățenii nu ar fi votat unul fără școală, ce mai.

Chiar, cine a fost Șovăială ăsta? Unul dintre foștii „il consigliere”, unuia căruia trebuie să-i „mulțumim” de prăduielile penalului analfabet? Ca țigănia de AFI din centrul civic sau ca tunul cu parcările? Ca să dau cele mai recente, știute, tunuri date de penalul analfabet.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-5 #2 Willy 14-03-2021 20:44
Citez pe Barbu Gh.:
Dacă viniturile retardate au votat unul în care ei se regăseau.... Ei au votat un moldovean, vinitură de-a lor, unul fără școală, ca și ei, hoț, tot ca ei. Durează până se schimbă mentalitatea cu care au venit regățenii.

Dacă lumea nu realizează faptul că locul penalilor este în pușcărie, nu în politică, din rău în rău o vom duce.
Într-o țară civilizată, educată, justiția l-ar fi băgat pe hoț la pușcărie de acum zeci de ani. De fapt, într-o țară normală cetățenii nu ar fi votat unul fără școală, ce mai.

Chiar, cine a fost Șovăială ăsta? Unul dintre foștii „il consigliere”, unuia căruia trebuie să-i „mulțumim” de prăduielile penalului analfabet? Ca țigănia de AFI din centrul civic sau ca tunul cu parcările? Ca să dau cele mai recente, știute, tunuri date de penalul analfabet.

Ham! Ham!
Citat | Raportează către un administrator
AdrianB
-5 #3 AdrianB 14-03-2021 21:12
In atenția unui haștagist-useri st-rezistent(se mnatar ca barbu gh)
Ar trebui să iți controlezi limbajul de golan-injurător de orice și pe oricine
-Ai treabă multă cu toți cei care doresc, de exemplu, să se vaccineze.Noi suntem ăia mulți cu bun-simț,pe care îi jignești permanent,plăti tori de taxe majorate și sigur suntem mai puțin ticăloși decât toți useriștii tăi pe care i-ai votat la două mâini.Adică pe ăla diplomat fără diplomă,care,aș a cum au făcut toți aleșii,prima grjă a fost să repare troițele de pe strada lui pe banii contribuabililo r și apoi....mai vedem noi(despre asta...ciocu' mic,nu?).
-Ce nu prea știi este că in fapt,moldovenii ăia pe care îi urăști au construit uzinele și au muncit in aceste uzine(peste 90%).Și au venit capitaliștii si marxiștii si au construit mall-uri,lăsând oamenii pe drumuri și să-și pună ștreangul de gât.
-Nu ai dreptul moral să comentezi despre Armată(pe primul loc în topul încrederii) și nici despre Biserică.Dacă a fost DECIMATĂ Armata(pe vremea CDR)de către miniștri politruci incompetenți, fără pregătire militară,nu se putea ca cei peste 60% disponibilizati să nu aibă o compensație(com pensații au fost acordate oriunde s-a inchis ceva).Sigur ești dintre cei care nu au făcut nici măcar o oră de serviciu militar.Si ar mai fi ceva:Armata este singura instituție ÎN SERVICIUL NAȚIUNII.Dar de unde să știi asta?Dacă va fi vreun conflict militar,cine te va apăra?Dacă ești ciomăgit-tâlhăr it pe stradă,suni la coliban,la sediul usr, sau la Poliție?
-Cea mai mare prostie făcută de dobitoci politruci a fost DEMILITARIZAREA POLIȚIEI !!!!
-Înjuri și jignești pe oricine(ziarișt i,medici,poliți ști,militari,et c.),de parcă ai fi vreun mare înțelept,de la care trebuie sa luăm lumină.Ce școală ai,măi,"înțelep tule-inteligent fărălimite "?
-Ar fi bine de știut dacă intr-adevăr ești un amărât de boactăr,care citește gratis,un ziar în varianta electronică și având multă mentă de frecat,comentea ză în crucea nopții,FĂRĂ COSTURI.După cum nu e sigur că nu te semnezi sub un alt nume decât cel real.Du-te și cumpără ziarul de la chioșc și fă-ți caiet de comentarii!
-Sunt sigur că nu ai habar că usr-haștag-rezi st nu au niciun fel de doctrină și că nu știi cum funcționaza ei in fapt;usr vine de la usb 0.0 !
-În afară de limbajul golănesc,trivia l pe care ți-l acceptă acest ziar,nu ai nimic de arătat.Poate redactorii te vor cenzura.Într-o bună zi.
-Și dacă urăști atât de mult România,ZBOARĂ PUIULE,ZBOARĂ! Nu ești obligat să ne suporți!
E ultima dată când te bag in seamă !
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
+1 #4 Barbu Gh. 15-03-2021 09:18
Pentru „AdrianB”

Faraoane, ți-ai strofocat bine neuronul ca să scrii atât. Nu te-a durut?

Hai să vedem..... Punctual.

Vaccinează-te, moldovene, vaccinează-te. Chiar te rog să-ți bagi în corp ceva neverificat. Vaccinează-te.

De moldoveni mă iau pentru că votează unul fără școală, exact ca ei și hoț, aidoma lor. Ce era Niță? Nu era moldovean? Ce-a făcut? Nu a ras el Tractorul? Scripcaru ce este? Câte dosare are?

hArmată. Aici este de scris mult. Compensațiile care le-au primit ordinarii: au primit „n” salarii PLUS PENSII. DA, DA, ĂLEA AU FOST PRIMELE PENSII SPECIALE!!!! Cei din fabrici și uzine, regățenii, nu doar șoldovenii, au primit doar „n” salarii!!! ATÂT!!!! Este normal???
Serviciul militar l-am prestat la T.R. Suficient să știu de ce-s „capabile” lichelele în kaki.
„În serviciul națiunii” De aceea a tras armata în civili la Timișoara și în alte părți? În caz de conflict mă va apăra „„generalul” Oprea??? Că toți apeviștii sunt ca el. În caz de conflict tot cei ca mine vor apăra țara, nu apeviștii tăi!!!
„Încrederea” în biserică acordată de ăștia mai înceți la minte ne-a adus în halul ca să se trimită popa la capul tarlalei ca să vină ploaia. Alte țări, care nu au atâta încredere în popi, au făcut irigații.
Dacă sunt ciomăgit de pe stradă dau și eu. O „încasez”, ghinion. Cine să-i prindă? Șoric, Godină???? Milițienii ăia care chefuiesc cu interlopii???
„Demilitarizare ” miliției a fost făcută doar pe hârtie, nu una efectivă. Trebuie să li se desființeze normele de hrană, locuințele moca.... Oare de ce nu-i militarizată în Occident?

Școală am ceva, mult mai multă decât tine, stai liniștit, și făcută pe vremea când nu se copia și-ți luai „licența” și doctoratul” de pe internet. Pe vremea când se dădeau examene.

Prefer presa în format electronic deoarece se actualizează, nu mytex-ul, în timp real. Poți pricepe, tablagiule?

Despre ăia care zici tu că-i „înjur”, recte medici, milițieni, apeviști... S-o lauzi tu pe una care îți zice să porți botniță când faci efort. De fapt, tu apevist/miliția n fiind, cred că ai 1,6/1,7 metri și 120 de kilograme, deci nu știi ce-i acela alergatul. Respectă-i tu pe cei 1300 de generali. Respectă-i tu pe milițieni, securiști... Respectă-l tu pe Godină, pe Șoric, pe Coarnă, „dottore„ Moldovan, pe Rafila...

Când cineva spune adevărul folosește un limbaj golănesc, tablagiule? Zi???? Ai vrea ca toți să fie de acord cu ăia ca tine, așa-i? AI VREA CENZURA DE PE VREMEA COMUNIȘTILOR, VREMURI CÂND ANALFABEȚI CA TINE ERAU CONSIDERAȚI DEOSEBIȚI. De fapt, și acum sunt la fel, doar că-s „speciali” și se pensionează cu 20 de ani mai repede.

Despre USR nu contează că nu au „program”, important este să scăpăm de nenorociții din USL, ăia care au distrus țara. Să nu fie hoți. Că am văzut cum au „aplicat” programele cu care făceau propagandă pentru cei sărăcuți cu duhul. Să scăpăm de penalii și acoperiții care colcăie în alde PSD, PNL, UDMR...
Dacă nu vor corespunde, votăm alții. AȘA FUNCȚIONEAZĂ DEMOCRAȚIA. Pricepi, tablagiule?

Eu mai rămân că nu vreau ca liftele „speciale” să radă totul. Încerc și eu să-i combat, să deschid ochii lumii....

VACCINEAZĂ-TE!! ! FĂ UN BINE ȚĂRII ȘI VACCINEAZĂ-TE. CU ZENECA!!!
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-1 #5 Willy 15-03-2021 21:25
@AdrianB Vezi ca daca il faci pe ala "haștagist-user ist-rezistent" il cam umfli. Lasa-l, e doar un biet parlit, ce citeste ziarul moca si crede ca e dator sa dea ceva inapoi, in contrapartida. El citeste, el latra. Se mai semna el si cu alte pseudonime si tot asa, numai prostii vorbea. Cand mai am timp, mai caut din urma, e un comentariu definitoriu pentru felul lui de a fi. Mai tare ca ala in care acuza ca sosoaca murdareste adevaruri. Si ce sa faca cu ziarul in format de hartie? Ala costa bani, plus ca nu poate decat sa faca niste comenturi pe margine, cu pixul. Si dupa aia cand merge la WC se sterge la fund cu ziarul, ca ce sa mai dea bani pe hartie igienica, isi batjocoreste singur munca. Si mai trage si apa dupa comentariile lui, asa cum e si firesc.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Compania APA

Meteo

 
Perutnina

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 15 Iun 2021
Euro   Euro   EUR   4.9243   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0623   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7176   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5208   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2294   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3359   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5177   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.2700   Scădere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că PSD va găsi voturile necesare pentru a-şi trece moţiunea de cenzură?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter