#

myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Cum ajută C.J. sportul de performanță?! SUME...

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Autoritatea finanţatoare UAT Judeţul Braşov a anunțat lansarea Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului a proiectelor sportive, pentru anul 2021 - Promovarea Sportului de Performanță.
 
Bugetul acestui program de finanţare este de 500.000 lei, suma urmând să fie utilizată pentru:
 
Organizarea de competiții oficiale internaționale la nivel de seniori - 120.000 lei, respectiv la nivel de juniori - 100.000 lei, pentru un proiect. Un solicitant poate contracta maximum 2 proiecte.
 
Organizarea de competiții oficiale naționale la nivel de seniori - 60.000 lei pentru un proiect. Un solicitant poate contracta maximum 1 proiect.
 
Pentru proiectele de organizare, un solicitant poate obține cel mult 2 contracte de finanțare.
 
Pregătire și participare la competiții oficiale internaționale (individual și pe echipe) - 60.000 lei pentru un proiect.
 
Pregătire și participare la competiții oficiale naționale - primul eșalon - superior, sporturi olimpice pe echipe: prima grupă valorică / divizie / ligă / Liga Elitelor U17 sau U19 (locurile 1-4), sporturi de iarnă și de vară la individual: sportivi clasați în primele 6 locuri în clasamentul național al disciplinei sportive) - 60.000 lei pentru un proiect.
 
Pregătire și participare la competiții oficiale naționale - eșalon secund, sporturi olimpice pe echipe - a doua grupă valorică / divizie / ligă/ Liga Elitelor U17 sau U19 (locurile 5-8), sporturi de iarnă și de vară la individual - sportivi clasați pe locurile 7-20, inclusiv în clasamentul național al disciplinei sportive - 50.000 lei pentru un proiect.
 
Pregătire și participare la competiții oficiale naționale - eșalon inferior, sporturi olimpice pe echipe - a treia grupă valorică / divizie / ligă/ Liga Elitelor U17 sau U19 (locurile 9-12), sporturi de iarnă și de vară la individual - sportivi clasați între locurile 21-35, inclusiv în clasamentul național al disciplinei sportive - 40.000 lei pentru un proiect.
 
Pentru proiectele de pregătire și participare, un solicitant poate obține cel mult 3 contracte de finanțare, fiecare dintre acestea pentru altă disciplină sportivă acreditată conform CIS.
 
Nu sunt eligibile proiectele care vizează grupe de vârstă mai mici de juniori.
 
Finanțările nerambursabile nu se acordă pentru activităţi generatoare de profit și nici pentru activități ce presupun dezvoltarea infrastructurii solicitantului.
 
15 noiembrie 2021 reprezintă data-limită până la care trebuie finalizate activităţile proiectului, inclusiv plăţile efectuate de beneficiarul finanţării nerambursabile.
 
Obiectivele specifice ale programului Promovarea Sportului de Performanţă sunt promovarea imaginii județului Brașov ca „județ al sporturilor”, prin susținerea organizării de evenimente sportive de mare amploare, susținerea sporturilor olimpice și îmbunătățirea performanței sportive, susținerea pregătirii sportivilor de înaltă performanță din județ și a participării acestora la competiții, dezvoltarea ofertei sportive și ridicarea standardului de performanță prin susținerea cluburilor sportive.
 
Cine poate solicita finanţări:
 
pentru proiectele care vizează organizarea în județul Brașov a competițiilor sportive naționale și internaționale oficiale, în condițiile legii, pentru sporturi olimpice - asociațiile județene pe ramuri de sport din România.
 
pentru proiectele care vizează activitatea de pregătire și participare la competiții sportive naționale și internaționale oficiale, în condițiile legii, pentru sporturi olimpice - cluburile sportive de drept privat, fără scop lucrativ, constituite în condițiile legii ca structuri mono sau polisportive, cu sediul în județul Brașov.
 
Data-limită pentru depunerea proiectelor este 3.06.2021, ora 16:00, la sediul UAT Judeţul Braşov, B-dul Eroilor nr. 5, cod poştal 500007 - Registratura (camera 10).
 
Perioada selecţiei şi evaluării proiectelor: 4.06.2021 – 29.06.2021.
 
Informaţiile necesare pentru întocmirea proiectelor, criteriile de eligibilitate, capacitatea tehnică şi financiară a solicitanţilor se regăsesc în Ghidul solicitantului, care poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean Brașov www.judbrasov.ro https://site.judbrasov.ro/page_Programul%20judetean...
sau de la sediul UAT Judeţul Braşov, Serviciul, Învăţământ, Cultură, Turism, Sport, Culte, Relaţii Externe, telefon: 0268.410777, interior 143 și 520, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 24 Iun 2022
Euro   Euro   EUR   4.9471   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6905   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7699   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8974   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2447   Stagnare
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6188   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5294   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   123.4200   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Va reuşi Marin Mitran să aducă sponsorizări de 500 - 600.000 de euro la FC Brașov?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter