myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Ce tipuri de bonusuri oferă casele de pariuri online şi care ţi se potriveşte cel mai bine

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Există multe motive pentru care să alegi să joci online la casele de pariuri. Pe lângă disponibilitatea de 24/7 pe care agenţiile o asigură şi oferta bogată, un alt motiv deloc de neglijat sunt bonusurile. Casele de pariuri de top încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi şi de aceea una dintre cele mai des întîlnite metode, o reprezintă sumele suplimentare de bani pe care le oferă utilizatorilor.

Chiar dacă aceste sume sunt de cele mai multe ori supuse termenilor şi condiţiilor, bonusurile sunt un avantaj deloc de neglijat.

În România sunt oferite foarte multe bonusuri, de la pariuri gratuite, pariuri bonus, până la cele care egalează depozitul iniţial.

Ce tipuri de bonusuri există

Bonus de bun venit – este cea mai cunoscută şi apreciată formă de recompensare. Agenţiile de pariuri sportive online din România îşi răsplătesc jucătorii, oferindu-le bonusuri online avantajoase. În anumite cazuri codul de bonus aferent trebuie introdus în momentul completării formularului pentru înscrierea pe site sau aplicaţie. Neintroducerea acestui cod în etapa înscrierii poate echivala cu imposibilitatea de a primi acest bonus. Datorită valorii şi avantajelor sale, bonusul de bun venit este cel mai popular tip de bonus.

Cash bonus – este un bonus oferit în funcţie de suma depusă şi de procentul stabilit de agenţie. Acesta variază între 50 şi 100. Spre exemplu la Unibet o casa de pariuri foarte cunoscută, se acordă un bonus de 100 % la prima depunere, de până la 300 lei. Acest lucru înseamnă că agenţia egalează suma investită în cont cu un bonus nu mai mare de 300 lei. Acest tip de bonus este dedicat persoanelor care pariază pe termen lung şi care au un buget mai ridicat.

Pariu fără risc – în cazul acestui tip de bonus, agenţia oferă banii mizaţi înapoi într-o anumită limită.

Bonus de reîncărcare – acest bonus este acordat jucătorilor care nu au mai făcut o depunere în contul de joc o perioadă mai îndelungată. Este un tip de bonus care, în majoritatea cazurilor, este supus unor termene şi condiţii suplimentare celor de rulaj.

Bonus pentru plasarea primului pariu pe dispozitivele mobile – acordarea acestei recompense este legată strict de utilizarea aplicaţiei online de pariuri. De cele mai multe ori, plasarea primului pariu prin intermediul aplicaţiei respecitve îi va aduce pariorului un bonus de o anumită valoare.

Bonus de recomandare a unui prieten – reprezintă o modalitate simplă de a creşte valoarea banilor din contul de joc. Ori de câte ori un prieten sau o persoană se va înscrie folosind codul tău de client, îţi va genera o sumă de bani în cont. De cele mai multe ori această ofertă este limitată la un anumit număr de prieteni.

Bonus de tip banii înapoi pentru un rezultat alb sau înfrângere limită – este condiţionat de îndeplinirea anumitor termeni dar util pentru pariorii care pierd la limită.

Bonus fără depunere/depozit – este o formă de atragere a viitorilor membrii, care în schimbul unei sume de bani trebuie să se înregistreze pe platforma de joc.

Bonus multiplu – este oferit pentru biletele cu pariuri multiple, fiecare rezultat indicat corect îi poate aduce pariorului un anumit procent în plus la câştiguri.

Bonus high roller – se acordă jucătorilor care rulează şi mizează sume mai mari decât majoritatea pariorilor

Bonus de tip acumulator – poate ajunge până la 60 % şi este adresat în special celor care apreciază riscul şi mizează pe evenimente imprevizibile.

Cote mărite – este o versiune de bonus care se găseşte mai rar doar la anumite partide. Casa de pariuri afişează cote mărite faţă de cele normale pe echipe care sunt favorite. În acest fel se poate obţine un bonus de până la 400 lei cu o investiţie de doar 50 lei, dacă pariul este câştigător.

Ce bonus ţi se potriveşte?

Casele de pariuri ca Superbet pariuri sportive sau Unibet vor încerca să mulţumească şi recompenseze toate categoriile de pariori. Există 3 categorii de pariori, care dictează şi modul în care sunt acordate bonusutile de către casele de pariuri: parior pe termen lung, parior de ocazie şi parior cu buget redus.

Pariorul de termen lung este jucătorul care dispune de o sumă mai mare şi căruia i se potriveşte cel mai bine cash bonusul. La o sumă de 500 lei depusă pariorul va primi bonus din partea agenţiei încă 500 lei.

Pariorul de ocazie este jucătorul care nu pariază zilnic şi nu pariază sume mari. Pentru acest tip de jucător o alegere perfectă ar fi bonusul pariu fără risc, deoarece în general aceste pariuri sunt asigurate 100 % de casa de pariuri.

Pariorul cu buget redus sau pariorul inteligent va profita în special de bonusul cote mărite pentru meciurile simple.

Bonusurile oferite de casele de pariuri sportive online sunt un plus financiar care motivează orice jucător dar şi un element de diferenţiere faţă de casele de pariuri offline.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Vi, 14 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8358   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1020   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3603   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4986   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2444   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0954   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4725   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   139.6600   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că vom ajunge în situaţia de a depăşi 2.800 de cazuri noi de coronavirus pe zi?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter