myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Clubul Olimpic a împlinit 30 de ani

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Clubul Olimpic Braşov a ajuns la 30 de ani de existenţă.

MyTex - Stiri Online Brasov

„Înființat la data de 9 Mai 1990, la inițiativa unor personalități de seamă ale sportului brașovean, dintre care amintim: Dumitru Popescu Colibași, Mihai Bâră, Dumitru Furnică, Dan Vintilă, Teodor Verdeș, Virgil Ludu, Dincă Alexandru, Petre Dumitrescu ș.a., Clubul Olimpic Brașov a fost o premieră națională, unicat în domeniu, cu activități de rezonanță pe plan sportiv și ideatic, având ca principală misiune implementarea valorilor sportive și a filozofiei olimpismului în principii de viață, aducerea lor în realitatea zilei de astăzi.

De-a lungul celor 30 de ani, Clubul Olimpic s-a implicat în organizarea a numeroase activități, dintre care menționăm: work-shopuri; emisiuni radio și TV, acțiuni de promovare a olimpismului în școli, analize pe ramuri de sport, reamenajarea Muzeul Sportului Transilvănean, expoziții itinerante, prezentare a personalităților sportive, prezentare de cărți sportive; festivități omagiale și in memoriam, simpozioane, comunicări științifice, activităţi sportive, crosuri, ștafete, triatlon, concursuri școlare, și așa cum declara d-nul Teodor Verdeș, președinte al Clubului Olimpic în perioada 1998-2016, cu toții ne-am implicat, ne-am dăruit cu entuziasm și sinceritate dar ne-am simțit foarte bine, pentru că am crezut în cauza pe care am promovat-o”.

În perioada de grea încercare prin care trecem, ne propunem să ajutăm la redimensionarea rolului educativ al Olimpismului, prin formarea de abilități de autonomie, de prevedere a schimbării și adaptare la noile realități și transformări socio–economice, prin adoptarea unor programe eficiente, care să neînvețe cum să ne apărăm pe noi și comunitatea noastră de pericolele care ne ameninţă. Ne dorim să ne implicăm activ în campanii de respectare a sănătății, securității și inetereselor sportivilor, a mediului înconjurător, dar să luptăm și pentru păstrarea principiului stabilității, continuității și universalității Jocurilor Olimpice.

La ceas aniversar, dorim să ne reînnoim angajamentul în favoarea promovării valorilor culturale, etice şi educative olimpice, a unui stil de viață sănătos, prin mijlocirea sportului practicat, a unei atitudini pașnice, demne, cu integritate, respect și fair-play.
În final doresc multă sănătate și putere de muncă membrilor și prietenilor clubului, și să urez un sincer

La Mulți Ani Clubul Olimpic Brașov!”, se precizează într-un comunicat semnat de prof.dr. Carmen Gugu-Gramatopol, preşedintele Clubului Olimpic Braşov.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Insigra Angajeaza

Curs BNR

Mie, 27 Mai 2020
Euro   Euro   EUR   4.8432   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4053   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4302   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5436   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2496   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2060   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4763   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   138.7700   Creștere
Anunturi MyTEX

Va obţine Marcel Ciolacu postul de preşedinte al PSD?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter