myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

CAZUL CORONA - Liviu Dragomir: „Îmi prezint demisia!” Conferința de presă, „minut cu minut”...

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Ora 12.07. Conferința de presă s-a încheiat.

Ora 12.03. Crăciun repetă: „Medicul a vrut să ajute”, apoi subliniind: „A fost prostia lui că nu a sunat la ANAD să se intereseze...”.

Ora 12.00. Antrenorul Ion Crăciun are din nou cuvântul: „Eu vreau să repar ceea ce se strică. Le-am dat fetelor un program de pregătire; ele nu au voie să facă nimic în mod organizat”.

Ora 11.56. „În privința doctorului, vor fi luate măsuri. El este angajatul clubului”, a subliniat Liviu Dragomir.

Ora 11.52. Important, în ceea ce privește situația handbalistelor, Liviu Dragomir a punctat: „Fetele, când primesc o suspendare, nu mai avem voie să le avem sub contract... Nu pot spune eu dacă acest club mai are un viitor”.

Ora 11.49. Cu privire la echipa de hochei a Coronei, Dragomir a declarat: „Au fost 3 hocheiști la clinică, dar nu au făcut această terapie, ci altceva, cu laser exterior”. Despre suma plătită clinicii pentru serviciile medicale oferite, Liviu Dragomir a spus: „17.000 de lei, în total”.

Ora 11.47. Liviu Dragomir continuă: „Nu e relevant că eu am o funcție politică în oraș. Decizia de numire a mea a fost semnată de viceprimarul Mihai Costel”. 

Ora 11.42. „CSM a fost înființat în 2019, am fost director interimar. Eu trebuia să creez cadrul legal pentru toate achizițiile, inclusiv medicale. Doctorul a făcut referat de necesitate... Au apărut și aceste servicii la la Iomed; nimeni nu a pomenit de ceva intravenos. Au fost mai multe proceduri. Nu am știut că se va băga acul în venă (a repetat acest lucru - n.n)”, a continuat Dragomir.

Ora 11.39. Tot Liviu Dragomir: „Vom angaja un avocat, vom face recurs. Decizia a luat-o medicul, dar mi-o asum ca și conducător”.

Ora 11.35. „Aș vrea să se reconstruiască grupul acesta, am ținut mult la el”, a mai spus antrenorul principal, după care Liviu Dragomir a revenit: „FRH s-a trezit să ne excludă, bazându-se pe o notificare de la ANAD. Până la o decizie definitivă, nu ai dreptul să faci lucrul acesta. Cei de la FRH s-au antepronunțat”.

Ora 11.31. „Mai toate echipele caută metode de recuperare; sunt convins că doctorul nu a fost rău-intenționat - a vrut să ajute. Eu am vrut să plec de câteva ori, dar dl. Dragomir a știut să ne adune, să facă un grup. E foarte ușor să arunci cu noroi. Dacă faci un lucru bun, e uitat. Scandalul și înjurătura sunt amplificate. Se vând așa de bine?!...”, a punctat Crăciun, care a început să plângă.

Ora 11.26. Vorbește antrenorul Ion Crăciun, care a explicat că fusese plecat la cursurile de master-coach când medicul echipei i-a transmis că a găsit o bună metodă de recuperare: „Dacă eram aici, vedeam! I-am zis să meargă la președinte, care a cedat la insistențele doctorului... Echipa nu a câștigat nimic după această procedură. Fetele nu sunt vinovate”.

Ora 11.24. „Concluzia e că trebuia să fiu mai doctor decât doctorul, să prevăd că e interzis să se bage acul în venă. E firesc ca și conducător să răspund și ÎMI PREZINT DEMISIA azi, înaintea ședinței de Consiliu Local”, a încheiat Dragomir.

Ora 11.22: Totodată, președintele Coronei a menționat: „Imaginația unor jurnaliști a luat-o razna. Respect faptul că trebuie scoase la iveală lucruri, dar nu accept ca cineva să înflorească acest caz și să vină cu minciuni. Am avut o colaborare bună cu presa și aveam pretenția să fiu respectat”.

Ora 11.20. „Tratamentele au fost făcute doar pentru recuperare; se știe că handbalul e un sport dur. Aceasta nu este o metodă de îmbunătățire a condiției fizice. Cei care judecă, pe lângă partea legii, s-o facă și în spiritul acestor norme”, a continuat Dragomir.

Ora 11.16. „Doi ani și jumătate ne-am luptat cu reticența unor jucătoare de a veni la Brașov. Acum... aceste jucătoare nu meritau să pățească așa ceva. Faptul că au postat poze pe rețelele de socializare arată că nu au nimic de ascuns”, a mai menționat Liviu Dragomir, care a spus că a încheiat, „perfect legal”, contractul cu clinica unde au fost făcute tratamentele controversate.

Ora 11.10. Liviu Dragomir susține că procedura laser folosită nu are legătură cu dopingul: „Dorința a fost de a le oferi jucătoarelor condiții excelente de pregătire și recuperare. De asta am făcut acel contract. Nu am vrut să facem lucruri interzise”.

Ora 11.04. „Este un moment greu. E nedrept ce li s-a întâmplat acestor tinere, care doreau să performeze. Se politizează acest caz și nu e corect”, a mai spus Dragomir.

Ora11.02. A început conferința de presă, Liviu Dragomir declarând: „A venit momentul să ne exprimăm punctul de vedere. Ne cerem scuze față de Consiliul Local, Primărie, comunitate. Îmi pare rău că am afectat imaginea handbalului brașovean”.

Ora 10.56. Este interes major pentru această conferință, fiind prezentă mai toată presa din Brașov. „E ca la Primărie”, a exclamat cineva. La conferința de presă va participa, pe lângă președintele Coronei, Liviu Dragomir, și antrenorul Ion Crăciun (foto: Lucian Pop).

.........................................................................................................................

În sfârșit, după ce echipa de handbal feminin Corona Brașov a fost exclusă atât din Liga Națională, cât și din grupele Cupei EHF, majoritatea jucătoarelor fiind suspendate provizoriu, suspectate că au încălcat regulamentul internațional antidoping, existând bănuieli că și hocheiști ai clubului ar fi utilizat aceeași terapie laser controversată, președintele grupării „galben-albastre”, Liviu Dragomir, a anunțat că astăzi, de la ora 11.00, va susține o conferință de presă.

Vă vom ține la curent, „live”, pe www.mytex.ro, cu ceea ce se declară acolo.

Mai multe amănunte despre cazul Corona, CITIȚI AICI:

CAZUL CORONA. Allen Coliban, necruțător: „Scripcaru să își ceară scuze în mod public pentru dezastrul creat și apoi să demareze auditul întregului club”!!!

BRAȘOV. Ialomițianu, ALĂTURI de Romică Pașcu: „Dezamăgire și dezastru la Corona și în sportul brașovean!”

CAZUL CORONA. USR Brașov cere DEMISII în bloc!!!

CAZUL CORONA BRAȘOV. Și un consilier local cere DEMITERI! „ÎNȘELĂCIUNE, FURT, TRIȘARE”!

CAZUL CORONA. „Situație limită pentru imaginea națională și internațională a Brașovului!”, comunicat de la PRO România!

CAZUL CORONA BRAȘOV. Și PSD, și USR cer demisia/demiterea președintelui clubului! Dinspre PNL și Primărie e tăcere...

CAZUL CORONA BRAȘOV. Primarul și... apărarea clubului în privința chestiunii cu dopingul! S-a aflat și cine va plăti serviciile de asistență juridică!

CAZUL CORONA. S-au ars

CAZUL CORONA BRAȘOV. Echipa, SUSPENDATĂ din Cupa EHF!!!

 
 

CAZUL CORONA. Timpul se scurge... Când vin explicațiile?!

CAZUL CORONA BRAȘOV. S-a aflat CÂT A COSTAT terapia cu laser, plătită din bani publici!!!...

CAZUL CORONA. Raportul a ajuns și la Poliție! Un medic influent din Brașov, vizat de anchetă! Ce se va întâmpla în continuare?!...

CAZUL CORONA. Ce a spus fostul medic al FC Brașov, Gheorghe Popa?!...

CAZUL CORONA. ȘOCANT. Amenințată să facă terapia!!!... / UPDATE. Președintele clubului ar fi testat tratamentul

CAZUL CORONA BRAȘOV. Două handbaliste răsuflă ușurate!...

BRAȘOV. „CAZUL CORONA e o TRAGEDIE pentru toată ROMÂNIA”!

BRAŞOV. CAZUL CORONA. Simona Gogârlă dă ANAD în judecată. „O să demonstrez că fata mea nu a făcut acel tratament”

BRAȘOV - CAZUL CORONA. Pe EI cine-i sancționează?!...

CAZUL CORONA BRAȘOV. Toate jucătoarele au fost chemate la ANAD! Viitorul arată sumbru!

CAZUL CORONA BRAȘOV. „Genocid medical”!!! Paralelă cu...

BRAȘOV. Ultimele noutăți în CAZUL CORONA. Alte 4 handbaliste au recunoscut că au făcut terapie cu laser

CAZUL CORONA. ANUNȚUL Federației Europene de Handbal... Perspective sumbre!

BRAȘOV. Corona, la mâna ANAD! FRH va pune în aplicare decizia imediat ce va fi înștiințată!

CAZUL CORONA SE EXTINDE. ALARMANT! „Există informații și despre alte discipline sportive din zona Brașovului”!!!

BRAȘOV. Corona, în corzi

BRAȘOV. Protecția Coro(a)nei

CAZUL CORONA BRAȘOV. Noi precizări de la Gloria Bistrița... / 16 „galben-albastre” în vizor!!!

UPDATE. Horațiu Pașca, despre CORONA BRAȘOV: „Club de infatuați și aroganți”!!! Bistrița ar fi dat în vileag cazul cu suspiciunile de dopaj care au afectat și echipa națonală!!!

Corona Brașov, „ATACATĂ” de Gloria Bistrița!!! CE SOLICITĂ?!... Antrenorul Horațiu Pașca este TRANȘANT!!!

BRAȘOV. Anchetă pentru abuz în serviciu în CAZUL CORONA

CAZUL CORONA. Tomas Ryde aruncă „BOMBA” în presa suedeză. Site-ul WADA îl contrazice însă

CAZUL CORONA BRAȘOV și în L’Equipe! Ce a scris Eurosport?!...

CAZUL CORONA BRAȘOV. Analiza COSR...

CAZUL CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu: „E o greșeală majoră făcută”!

Zbor frânt la Corona Brașov

BRAȘOV. CAZUL CORONA. EXCLUSIV. Nici Buceschi, nici Bucur nu merg în Japonia!!!

Naționala de handbal feminin pleacă în Japonia fără handbalistele de la CORONA BRAȘOV. Cum arată lotul

BRAȘOV. Cristina Neagu, mesaj pentru handbalistele de la CORONA. „Suntem alături de voi!”

CAZUL CORONA BRAȘOV. „Este vorba despre SUPRAVIEȚUIRE”!

BRAȘOV. CUTREMUR LA CORONA. Trei jucătoare în pericol de suspendare pentru că ar fi folosit o terapie interzisă

CORONA BRAȘOV. Cum s-ar fi petrecut faptele în cazul celor 3 handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping?!...

CORONA BRAȘOV. Primarul Scripcaru, despre cazul celor trei handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping...

CORONA BRAȘOV. DE CE se „elimină complet termenul de dopaj”?!...

CAZUL CORONA BRAȘOV. Laslo și Bazaliu au dat probe de sânge și de urină!!! Ce suspendări riscă...

CAZUL CORONA BRAȘOV. „Măsuri greu de suportat, dacă va fi adevărat”!

BRAŞOV. REACŢIA CLUBULUI CORONA în cazul în care e suspectat că a încălcat regulamentul antidoping...

CAZUL CORONA. Câte handbaliste de la echipa brașoveană mai rămân în lotul României?!...

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+6 #1 Raoke Kaka 10-12-2019 09:41
Urechilă, bornău strâmb, demisia. Repejor.
Citat | Raportează către un administrator
Gatzu
+7 #2 Gatzu 10-12-2019 11:11
Si-a trimis Scripcaru argatii acolo sa raspunda... el sta ascuns in continuare desi stie toata lumea ca nu misca nimic la Corona fara sa-si dea el acordul. De la incept clubul asta a fost strict jucaria lui personala si pusculita lui si a partidului. Poate ne ajuta Dumnezeu si in curand scapam de Scripcaru de la primarie si probabil se va desfiinta clubul asta care a facut atata rau sportului romanesc!!!
Citat | Raportează către un administrator
Liviu
+3 #3 Liviu 10-12-2019 11:48
Cam ce autoritate si ce spirit de lupta are in antrenor...care incepe sa planga. S- a adunat o gasca de impostori penibili pe bani publici.
Citat | Raportează către un administrator
uni
+9 #4 uni 10-12-2019 12:22
deci medicul nu avea parafa si era rezident. SR Brasov a pierdut un meci la masa verde ca nu a avut nu unul ci doi medici cu parafa la partida cu progresul, si voi corona nu ati avut un singur medic in regula si ati defilat un tur intreg. Club de amatori
Citat | Raportează către un administrator
Dinu
+6 #5 Dinu 10-12-2019 12:27
Oamenii astia traiesc in alta lume. Nu ai nevoie sa suni la ANAD, puteai afla informatia in nici 5 min pe internet. Nu ai voie sa bagi absolut nimic in vena, nu ai voie sa umbli la sange. E treaba voastra sa stiti ce aveti voie si mai ales ce nu aveti voie. Inainte de a face ceva, nu dupa.
Angajam un avocat? Il platesti tu sau il platim tot noi? sunt zero sanse sa se castige ceva in instanta. Mai bine incercati sa ajungeti la o intelegere cu fetele si faceti rost de bani de altundeva din banii publici.
Revoltator
Citat | Raportează către un administrator
Stegarul din Brasov
+4 #6 Stegarul din Brasov 10-12-2019 13:37
Puscarie pentru toti de la corona si pentru toata primaria in frunte cu marele corupt al orasului Scripcaru. Cel care a facut chestii doar cat sa ia ochii la oameni. Dar cat sa mearga vrajeala, la un moment dat coruptia ucide (oameni, sport, orase). Nu mai votati pnl/pdl scripcaru si alti argati de-ai lor!!!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Comparty

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Vi, 23 Iul 2021
Euro   Euro   EUR   4.9219   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1823   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7455   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5428   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2311   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3284   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5165   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   137.2700   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Sunteţi de acord cu restricționarea traficului auto în centrul orașului?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter