myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Ateliere de creație și recreație la „Arlechino”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Teatrul pentru copii „Arlechino” organizează în vacanța de primăvară, mai precis în perioada 22 – 25 aprilie  2019, modulul II din 2019 al atelierelor interactive de creaţie Arlechino – Atelierul de Creaţie şi Recreaţie. Modulul este intitulat „Iepurași  noi construim - de Paște ne pregătim” şi se adresează copiilor cu vârste începând cu 5 ani.  Pentru acest modul organizarea s-a stabilit pe două grupe cu un efectivde câte 10 participanți, care se vor desfășura zilnic în intervalul orar 10.30-12.00, respectiv 12.30 - 14.00. Coordonatorii atelierelor sunt actorii Zaharie Manuela, Stroe Marius, Rujan Petronela,  Dobrescu Adrian, Vătavu Florența, Zorilă Dan, Muraru Eliza, Mihaly Erika, Negru Cecilia, Dobrescu Alexandru, Iuga Adrian și Badea Anca. Își aduc aportul Kovacs Tunde - artist plastic /sculptor păpuși și Creangă Daniela - croitor/confecționer, Pestrea Vasilica - supraveghetor. Înscrierile pentru locurile disponibile se fac în ordine cronologică, pe bază de fişă de înscriere tip, disponibilă la sediul organizatorului şi pe baza achitării taxei de participare, de luni până vineri, între orele 9.00 si 16.00. Termenul-limită de înscriere este 19 aprilie.
„Nu se fac înscrieri peste limita precizată. Solicităm înţelegere din partea celor ce doresc să îşi înscrie copiii cu privire la limitarea vârstei, a locurilor puse la dispoziţie. Această limitare s-a stabilit în conformitate cu prevederile legislative referitoare la sănătate /securitate în derularea oricărei activităţi şi s-a avut în vedere oferirea unui confort corespunzător fiecărui participant la proiect, în funcţie de spaţiul disponibil şi volumul personalului cu atribuţii desemnate pentru proiect”, subliniază reprezentanţii instituţiei.
Tariful de participare  pentru fiecare copil este de 120 de lei pentru participarea la modul complet (cinci zile), respectiv 30 lei pentru o zi, în cazul beneficiarilor care optează pentru participarea parțială, care va fi achitat într-o singură tranşă, pe bază de factură şi chitanţă emise de teatru.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Lun, 03 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8351   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1131   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3685   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4859   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2441   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0633   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4721   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.0900   Scădere
Anunturi MyTEX

Va depune PSD o moţiune de cenzură în această lună?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter