myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Cu video BRAȘOV. Dotare de un milion de euro pentru Ambulatoriul Spitalului Județean

  • Apreciez !Nu-mi place !-3
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

O nouă achiziție de echipamente și aparatură medicală destinată Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov a fost finalizată de Consiliul Județean Brașov. 

Achiziția s-a realizat, şi de această dată, în baza unui proiect cu finanţare europeană, respectiv „Dotarea cu echipamente și aparatură medică a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”, proiect aprobat în anul 2019, în cadrul Programului Operațional Regional POR 2014-2020, Axa prioritară 8 „Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”.

Valoarea estimată a achiziţiei a fost de 4.342.120,79 lei fără TVA, ea fiind structurată pe şase loturi: Computer tomograf, Echipamente medicale, Ecografe, Echipamente oftalmologice, Mobilier medical şi Mobilier non-medical. 

La termenul-limită de depunere a ofertelor, stabilit de autoritatea contractantă pe 14 septembrie 2020, pentru fiecare din cele patru loturi de echipamente şi aparatură medicală a fost depusă câte o ofertă, aceasta fiind admisă. Cele două loturi de mobilier au rămas neofertate, achiziţia lor urmând să fie reluată. 

Pe baza evaluării propunerilor tehnice şi financiare ale ofertanţilor admişi şi în urma aplicării criteriului de atribuire, comisia de evaluare a ofertelor din cadrul CJ Braşov a desemnat firmele câştigătoare. 

Astfel, computerul tomograf urmează să fie livrat de firma General Electric Medical Systems Romania SRL, care a câştigat achiziţia la valoarea de 1.800.000 lei (fără TVA). 

Firma BPM Tehnologica SRL şi-a adjudecat achiziţia lotului de echipamente medicale, cu o propunere financiară de 558.940 lei (fără TVA). 

Asocierea Papapostolou SRL - Global Medical Solutions SRL a avut oferta câștigătoare pentru livrarea ecografelor, la valoarea de 1.227.990 lei (fără TVA). 

Ofertantul SC Romger General Trade&Consulting SRL a câştigat lotul de echipamente oftalmologice, cu o propunere financiară de 616.921 lei (fără TVA). 

Contractele de furnizare a echipamentelor sunt acum în procedură de semnare. Fiecare operator economic câştigător are subcontractanţi care vor îndeplini o parte din obligaţiile prevăzute în contract, iar echipamentele vor fi livrate în cursul anului 2021. 

„Considerăm acest proiect ca fiind foarte important, deoarece contribuie alături de celelalte investiţii pe care le desfăşurăm la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, la creşterea calităţii actului medical, în beneficiul pacienţilor din judeţul Braşov. În urma implementării proiectului, angajații spitalului îşi vor putea desfăşura activitatea într-un mediu de lucru curat, nepoluat, îngrijit și sigur, prin punerea la dispoziție a unor echipamente performante specifice, în vederea stimulării randamentului și eficienței intervenţiilor medicale şi tratamentelor realizate în ambulatoriu”, a declarat Adrian Veștea (video), președintele Consiliului Județean Brașov.  

Proiectul „Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov” are o valoarea totală eligibilă de 10.699.095,67 lei (inclusiv TVA), iar cofinanțarea de 2% din valoarea eligibilă pe care o asigură Județul Brașov este de 213.981,92 lei (inclusiv TVA). În cadrul proiectului, 12 cabinete din Ambulatoriul Spitalului Judeţean vor fi dotate cu 55 de tipuri de echipamente, aparatură şi mobilier de specialitate (respectiv 191 de bucăți).

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 11-12-2020 17:24
Eu când aud și citesc de subcontractanți mi se suie sîngele la cap! DECI „ȘMECHERII” CÂȘTIGĂ „LICITAȚIILE”, DAU PARNOSUL CUI A ȘMENUIT LICITAȚIA, ÎȘI OPRESC ȘI EI COMISIONUL BABAN DUPĂ CARE VIN ȘI CĂȚELANDRII CARE FAC TOATĂ TREABA!!
Citat | Raportează către un administrator
Bartolomeu
0 #2 Bartolomeu 12-12-2020 14:15
Nimic nou in domeniul achizitiilor! Firme "fantoma" prin care proprieterii cumpara ieftin de la producator si vand scump la stat! Conform legii "nescrise a licitatiilor" 10% din suma se "redistribuie" in folosul celor care semneaza contractele, care verifica si a celor care "supravegheaza din umbra"! Bartolomeu
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 12 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.8909   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7450   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7696   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0380   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2455   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7206   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5007   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.3800   Scădere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că şi primarul Coliban este vinovat de mirosurile din oraş?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter