myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Doar tărgile lipsesc pentru noua Unitate de Primiri Urgențe

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Consiliul Județean anunță că s-au încheiat procedurile de achiziţie pentru încă trei tipuri de echipamente medicale, în cadrul proiectului „Dotarea cu echipamente și aparatură medicală performante a UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”, implementat de CJ Braşov cu fonduri europene.

Este vorba despre aparatura destinată monitorizării pacienţilor - monitoare, electrocardiograf şi defibrilator, a cărei valoare totală estimată a fost de 270.027,60 lei (fără TVA). Achiziţia a fost structurată pe trei loturi şi a atras atenţia operatorilor economici, astfel că pentru monitoare au fost depuse 6 oferte, pentru electrocardiograf au existat 4 oferte, iar pentru defibrilator s-au înregistrat 5 oferte. 

După analizarea documentaţiilor, a propunerilor tehnice şi a celor financiare şi în urma aplicării criteriului de atribuire, comisia de evaluare a ofertelor stabilită la nivelul Consiliului Judeţean Braşov a desemnat câştigătorii. Astfel, monitoarele urmează să fie furnizate de SC MEDICAL CORP SRL, care a avut o propunere financiară de 206.450 lei (fără TVA) şi urmează să livreze produsele la valoarea totală de 245.675,50 lei. Electrocardiograful va fi livrat de SC BROKMED SRL,cu o propunere financiară de 7.800 lei fără TVA, ceea ce înseamnă un total de 9.282 lei, în timp ce defibrilatorul a fost adjudecat de firma LIAMED SRL, a cărei propunere financiară a fost de 13.108 lei fără TVA, aparatul urmând să coste, cu TVA, 15.598,52 lei.

În cazul în care nu se vor înregistra contestaţii, contractele de furnizare vor fi semnate în perioada următoare.

Amintim că în luna decembrie a anului trecut au fost încheiate contractele pentru alte şase loturi de echipamente - radiologie imagistică, echipamente Point of care, mobilier medical, aparatură, sistem de livrare a gazelor medicale şi echipament de intubație dificilă (detalii: BRAȘOV. Trei sferturi dintre echipamentele medicale pentru noua UPU de la Judeţean au fost achiziţionate), iar singurele produse care mai rămân în procedură de achiziţie sunt cele de transport intraspitalicesc (tărgi). Toate aceste echipamente trebuie livrate în maximum 90 de zile de la data comenzii formulate de CJ Braşov, iar aceasta depinde de finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe. 

Prin intermediul proiectului, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, achiziţionăm 18 tipuri de echipamente complexe și aparatură medicală de înaltă performanță, totalizând 83 de obiecte și aparate care vor intra în dotarea noii Unităţi de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Noua UPU, extinsă în urma unei investiţii realizate de Ministerul Sănătăţii prin Banca Mondială şi modernizată cu echipamentele pe care le achiziţionăm acum, va fi dată în folosinţă în acest an, fapt care va asigura creşterea calității serviciilor medicale și scurtarea timpilor de așteptare pentru pacienți”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea. 

Valoarea totală a proiectului „Dotarea cu echipamente și aparatură medicală performante a UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov” este de 6.793.628,72 lei, din care 6.657.756,14 lei sunt cheltuieli totale nerambursabile și 135.872,58 lei reprezintă contribuţia proprie a Județului Brașov. Termenul de finalizare a proiectului este luna iulie 2021. 

Citiți și:

Update BRAȘOV. Șantierele „de sănătate” intră în linie dreaptă (GALERIE FOTO)

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Comparty

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Mie, 28 Iul 2021
Euro   Euro   EUR   4.9197   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1624   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7767   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5538   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2319   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3133   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5154   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.8600   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Anunturi MyTEX
Anunturi MyTEX

Consideraţi că valul 4 de Covid va veni cu noi restricţii pentru populaţie?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter