myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Meditații gratuite pentru Bacalaureat

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Universitatea Transilvania din Brașov organizează și în acest an cursuri gratuite de pregătire din tematica pentru bacalaureat.

La aceste cursuri pot participa atât elevii din clasele a XI-a și a XII-a, cât și orice altă persoană care dorește să susțină examen de bacalaureat în acest an.

Activitățile de pregătire sunt susținute de cadrele didactice ale Universității Transilvania din Brașov și se organizează la trei materii: limba și literatura română, matematică și informatică.

În acest an activitățile de pregătire se vor desfășura hibrid: cu prezență fizică la cursurile de limba și literatura română și online la matematică și informatică.

Pentru limba și literatura română cursurile se vor desfășura în format fizic în corpul T (foto) al Universității Transilvania din Brașov, Aula Nicolae Titulescu, B-dul Eroilor nr. 25, începând cu data de 25.03.2022.

Pentru matematică și informatică cursurile se vor desfășura în format on-line și vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 02.03.2022 (matematică) si 03.03.2022 (informatică)

Participarea la toate aceste activități de pregătire este gratuită. Cursanții își pot alege modulele la care participă în funcție de propriile opțiuni.

Atât informațiile privind platforma și conectarea pentru cursurile desfășurate online, dar și programul complet al activităților, sunt afișate pe site-ul admitere.unitbv.ro, la secțiunea „pregătire bacalaureat” (https://admitere.unitbv.ro/pregatire-bacalaureat.html).

Cursurile de matematică abordează noțiuni de algebră, de analiză matematică, trigonometrie şi geometrie, iar cele de informatică cuprind noțiuni de algoritmi, grafuri, vectori şi matrici, dar şi variante de probleme.

La limba şi literatura română cursurile urmăresc să îi învețe pe cursanți cum să analizeze stilistic textele literare şi nonliterare şi cum să utilizeze corect şi adecvat limba română în diferite situații de comunicare. De asemenea, cursurile de pregătire la limba şi literatura română sunt axate şi pe înțelegerea articulată și descrierea în concepte clare a operelor marilor clasici, poeților canonici şi prozatorilor interbelici.

Sunt deja mai bine de 10 ani în care la Universitatea Transilvania din Brașov se organizează gratuit cursuri de pregătire pentru bacalaureat, susținute de cadre didactice universitare.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
husqvarna

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Joi, 30 Iun 2022
Euro   Euro   EUR   4.9454   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7424   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7525   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9466   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2459   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6729   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5285   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.5100   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că şi în perioada următoate va creşte valoarea ratelor bancare?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter