myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Universitatea Transilvania, din nou pe primul loc la concursurile naţionale de Mecatronică

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

 

A devenit deja o tradiţie ca studenţii Universităţii Transilvania din Braşov să obţină rezultate remarcabile la concursurile organizate în cadrul manifestărilor naţionale de mecatronică. Ei au ocupat primul loc la cea mai complexă şi dificilă competiţie - Olimpiada Naţională de Mecatronică - secţiunea Sisteme Mecatronice, pentru a şaptea oară în ultimii nouă ani. Anul acesta competiţia s-a desfăşurat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în perioada 21-24 mai 2019.
La cea de-a X-a ediţie a manifestărilor din cadrul „Zilelor Educaţiei Mecatronice" au fost prezente Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava şi reprezentanţi ai Universităţii Tehnice a Moldovei.
Universitatea Transilvania din Braşov a fost reprezentată la acest eveniment de studenţi şi cadre didactice de la programul de licenţă Mecatronică din cadrul Departamentului de Design de produs, Mecatronică şi Mediu, Facultatea Design de Produs şi Mediu.
La Olimpiada Naţională de Mecatronică - secţiunea Sisteme Mecatronice, studenţii braşoveni au obţinut premiul I, iar la Concursul Naţional de Sisteme Mecatronice de Zbor fără Pilot - secţiunea Indoor, echipa Universităţii Transilvania din Braşov s-a clasat pe locul al II-lea. Tot locul secund a fost obţinut de un reprezentant al Universităţii Transilvania şi la Sesiunea Naţională de Comunicări Studenţeşti. Studenţii braşoveni au mai fost răsplătiţi şi cu menţiuni printre care se numără menţiunea şi premiul special „Nicolae Alexandrescu", oferite de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării şi menţiunea şi premiul special oferite de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. Urmare a rezultatelor de excepţie din ultimii ani, echipa Universităţii Transilvania din Braşov va reprezenta România, în perioada 22-27.08.2019, la Competiţia Internaţională Worldskills - Kazan 2019 . Aceasta reprezintă prima participare a României la Secţiunea de Mecatronică din cadrul acestei competiţii.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Lun, 26 Oct 2020
Euro   Euro   EUR   4.8731   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1224   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3888   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5473   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2412   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1294   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4916   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.5200   Scădere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Credeţi că se va ajunge în situaţia ca numărul de locuri la Terapie Intensivă să nu fie suficient?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter