myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

A murit Lorin Fortuna!

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Revoluţionarul Lorin Fortuna, figură emblematică a evenimentelor din Timişoara în Decembrie 1989, a murit în această după-amiază la Spitalul Judeţean din localitate

Lorin Fortuna, omul care a înfiinţat, pe 20 decembrie 1989, Frontul Democratic Român, în balconul Operei din Timişoara, a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Revoluţionarul a ajuns la spital în 21 noiembrie, cu ulcer perforat. Medicii timişoreni l-au operat, însă apoi starea lui de sănătate s-a înrăutăţit. Fortuna a intrat în comă. Astăzi după-amiază medicii au constatat decesul.
Lorin Fortuna s-a născut în 7 mai 1948, la Rădăuţi. A absolvit în 1972 Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, fiind repartizat, după absolvire, la Centru Teritorial de Calcul Electronic din Timişoara unde şi-a început activitatea de informatician. Din 1976 s-a transferat la Facultatea de Electrotehnică din cadrul Institutului Politehnic Timişoara, iar apoi, după înfiinţarea unei noi facultăţi, la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii. La momentul declanşării evenimentelor de la Timişoara din decembrie 1989 era şef de lucrări. Lorin Fortuna este omul care a citit primele revendicări ale revoluţionarilor, „Proclamaţia Timişoarei ca oraş liber de totalitarism”, din balconul Operei, în 20 decembrie 1989. Fortuna i-a luat locul prim-secretarului Radu Bălan, la conducerea judeţului şi devenit personajul numărul unu în Timiş până pe 21 ianuarie 1990.

A inventat robotul ce dădea ora exactă, dar a avut şi teorii şocante

A coordonat un colectiv de cercetare care a realizat în 1989 primul robot telefonic, cu vorbire artificială, utilizat în perioada 1989-2008 ca serviciu special de furnizare a orei exacte, prin telefon, în cadrul reţelei telefonice naţionale (apelabil la numărul 958, respectiv 058). Această realizare a făcut obiectul lucrării „Vorbirea artificială - Aplicaţii în industrie şi telecomunicaţii", tipărită în anul 1996, la Editura Mirton. În 1991 li-a susţinut teza de doctorat la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, obţinând titlul de doctor, cu teza în domeniul aplicării vorbirii artificiale în industrie şi telecomunicaţii, fiind autorul a câtorva zeci de lucrări ştiinţifice, precum şi de brevete de invenţii în acest domeniu. A fost preşedinte al asociaţiei de revoluţionari Victoria din Timişoara şi, din 2004, membru al Colegiului Naţional al Institutului Revoluţiei Române. La începutul anilor 2000, Lorin Fortuna s-a dedicat promovării ideilor sale ezoterice. A înfiinţat Mişcarea Astrală România şi Mişcarea Spirituală Sarmisegetuza, şocând cu teoriile sale. Printre teoriile revoluţionarului era că Terra se va ieşi din orbită şi va arde, transfomându-se în stea care se va numi Steaua Pitică-Albă. Lorin Fortuna spune că lumea fizică de pe Pământ va dispărea, însă, din 6,6 miliarde de oameni vor scăpa 600 de milioane, în urma unei selecţii. Aceştia vor ajunge însă pe o altă planetă care se va naşte pe Lună.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

mircea martinescu
0 #1 mircea martinescu 25-11-2016 19:14
Si iata cateva din "realizarile" pe plan ezoteric,ale acestui membru marcant al PCR:
A înființat Mișcarea: Misiunea Astrală "România" și Mișcarea Sarmizegetusa, șocând cu teoriile sale despre civilizații virtuale[8].

Conform lui Lorin Fortuna, lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană modificată, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acvilaină, grifoniană, goriliană[8]. Fortuna a declarat că aparține civilizației Goriliene[8].

Fortuna susține că de peste zece ani are comunicare telepatică cu ierarhiile superioare ale civilizației Goriliene, la nivel galactic central care „l-au luat în evidență, au început să-i transmită informații”[11] . Conform acestuia, Traian Băsescu a fost sprijinit de civilizația iguaniferă violet la alegerile prezidențiale din anul 2009[11].

Fortuna a declarat că sfârșitul lumii va veni în anul 2012 și susține că în acest eveniment nu va pieri toată umanitatea, care este alcătuită din gorilieni și mutanți civilizaționali [5]. Din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populația pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă[5]. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizația goriliană[5]. De asemenea, „unii din mutanți vor ajunge pe planeta nouă, dar după o selecție”, în viziunea lui Fortuna[5].

De asemenea, Fortuna susține că în evenimentele din anul 2012, Terra își va ieși din orbită și va arde, transformându-s e în stea care se va numi Steaua Pitică-Albă[12].

În viziunea lui Fortuna, NASA este o instituție care este condusă de persoane care fac parte din civilizația mutanților civilizațional din rândul vulturienilor negri și că minte și manipulează[13].

Conform lui Lorin Fortuna, Mihai Eminescu este viitorul Dumnezeu Tutelar Civilizațional al Civilizației Virtuale Goriliene[14]. El a părăsit Lumea Planetară Superioară a Planetei Terra cu o navă spațială pentru a-și lua în primire funcția supremă[14]. Mihai Eminescu îl înlocuiește pe Menahem Esenianul, al cărui mandat de 2.000 de ani e pe cale să se încheie[14]. Ciprian Porumbescu, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu, Constantin Rosenthal sunt dumnezei în Ierarhia Dumnezeiască și Demiurgică aferentă Lumii Fizice predominant luminoase a Planetei Terra[14]."
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 29 Iun 2022
Euro   Euro   EUR   4.9430   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7005   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7237   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9319   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2440   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6495   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5273   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.7800   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeţi că ne vom confrunta cu o nouă epidemie de COVID-19?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter