myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Chiar „școala altfel”, în compania polițiștilot locali!

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Cătușe, tomfe, spray-uri lacrimogene, dar și pistoale! Acestea au fost dotările polițiștilor locali de care au fost atrași, cu precădere, elevii și liceenii, în timpul vizitei făcute la instituția brașoveană.

Recrutare Autoliv Brasov

Liceenii de a IX-a de la Silvic și elevii de la clasa a II-a A de la Școala 15, au ales ca în „Săptămâna altfel” să îi cunoască pe cei ce, prin definiție, le sunt prieteni. Cum era de așteptat, cea mai impresionantă  activitate la care au participat cu gura căscata a fost cea a echipei de intervenții, care a și răspuns întrebărilor și curiozităților legislative ale copiilor. Aceștia au asistat la exercițiile de pregătire a celor de la intervenții, dar au fost activi și la cursul de educație rutieră, desfășurat sub semnul campaniei „Folosește zebra!” – derulată de instituția brașoveana în școlile din oraș.

La finalul întrevederii dintre polițiștii locali și școlari, aceștia din urmă au primit diplome de participare, iar cei mai mici au fost extrem de încântați că au fost atestați drept mini-polițiști locali. De menționat este faptul că Liceul Tehnologic Silvic „Dr. Nicolae Rucăreanu” a primit din partea Poliției Locale Brașov o Diploma de Excelență pentru colaborarea deosebită interinstituțională avută de-a lungul acestor ani.

„Ori de câte ori a avut posibilitatea, Poliția Locală Brașov a elaborat și derulat proiecte destinate diferitelor grupe de vârsta, în special categoriilor sociale cu grad de vulnerabilitate ridicat (copii, vârstnici, persoane cu dizabilități, minorități). Poliția Locală Brașov poate fi definită, și din acest punct de vedere, un vector important de educație și protecție a comunității, de aceea programul școlar național „Săptămâna altfel” reprezintă o altă oportunitate pentru dezvoltarea unui dialog direct cu beneficiarii serviciilor noastre. Este un nou prilej pentru ca Poliția Locală Brașov să dovedească, din nou, locuitorilor orașului, că transparența, dialogul și profesionalismul – reprezintă triada de simboluri, cu putere de lege, folosită în mod curent de angajații instituției. Vorbim despre cele trei cuvinte cheie de a căror forță beneficiază atât angajații instituției, dar mai ales brașoveanul. Este de remarcat faptul că, și cu această ocazie,  Poliția Locală este un coechipier de încredere al școlilor, pentru educarea tinerei generații, în fapt, o prelungire a parteneriatului semnat, în alb, cu întreaga comunitate brașoveană”, a declarat directorul executiv al Poliției Locale, Nicolae Aldea. 

.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Insigra Angajeaza

Poza zilei

 
Optimac

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Lun, 24 Feb 2020
Euro   Euro   EUR   4.8024   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4395   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7281   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5257   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2493   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3365   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4555   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.1500   Scădere
Anunturi MyTEX

Se va confrunta şi România cu o epidemie de coronavirus?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter