myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Începe distribuirea tichetelor „pentru suflet” către persoanele cu pensii mai mici de 1.000 de lei

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

În 15 noiembrie începe campania de acordare a pachetului cu alimente „Pentru suflet”, cu ocazia sărbătorii de Crăciun în anul 2018, desfășurată de Direcția de Asistență Socială Brașov, în baza Hotărârii de Consiliu Local din 2014. Acțiunea se va încheia în 31 decembrie. 

Pachetul cu alimente „Pentru suflet” este în cuantum de 50 lei și se acordă sub formă de pachet cu cinci tichete sociale cu valoarea de 10 lei/tichet. Tichetele pot fi utilizate doar pentru achiziționarea de produse alimentare.

„Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2018 inclusiv și a căror pensie este de până la 1.000 lei inclusiv”, potrivit actului normativ.

Cei care întrunesc aceste condiții trebuie să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, de pe strada Panselelor nr. 23, cu următoarele documente: cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie, actul de identitate (CI sau BI) în original și copie, cerere completată de beneficiar prin care acesta solicită acordarea tichetelor.

Pentru beneficiarii nedeplasabili sunt necesare următoarele acte: cupon de pensie al persoanei îndreptățite, pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie, actul de identitate (CI sau BI) al persoanei îndreptățite în original și copie, cerere completată de beneficiar prin care acesta solicită acordarea tichetelor. De asemenea, este necesară o împuternicire (scrisă de beneficiar) pentru persoana mandatată să ridice tichetele însoțită de documente medicale care atestă statutul de „nedeplasabil” al beneficiarului (de exemplu adeverință de la medicul de familie, copie bilet de iesire din spital, copie scrisoare medicală, etc), precum și actul de identitate (CI sau BI) în original și copie al persoanei împuternicite.

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Distribuirea tichetelor sociale se face după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.30 și joi 08.30-17.00. 

foto: Arhiva TEX

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 

Video-ul zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Pizzeria Della Nonna
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Ma, 25 Iun 2019
Euro   Euro   EUR   4.7205   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1484   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.2885   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.2506   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2276   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1482   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4136   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   145.6100   Scădere
Anunturi MyTEX

Va câştiga România partida cu Germania din semifinalele Euro U21?

Cele mai comentate

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter