myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. Autobuzul turistic îşi reia traseul. Cine va putea circula gratuit

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Conducerea RATBV S.A. a decis să reia circulația autobuzului pe traseul de interes cultural-turistic ce asigură legătura între zona Livada Poștei și principalele obiective vizate de cei ce vizitează zona Centrului vechi al municipiului Brașov, traseu care poartă din acest an indicativul 61. Pentru a fi cât mai atractiv din punct de vedere al tarifului practicat, RATBV S.A. introduce o facilitate pentru călătoria pe linia 61: orice deținător de abonament pe toate liniile valabil pentru o zi (12 lei) va putea circula gratuit pe acest traseu, fără o limită a numărului de călătorii realizate în respectiva zi. Pentru efectuarea unei singure deplasări cu linia 61 tariful va fi de șase lei/călătorie, între oricare două stații/capete de linie de pe traseu. Biletele de călătorie se pot achiziţiona de la şofer sau de la casieriile din staţiile Livada Poştei şi Primărie, iar abonamentele de la orice punct de vânzare.

Două staţii în plus

Ca un alt element de noutate față de anul trecut, pe traseu se vor mai face încă două opriri, respectiv în stațiile „Biserica Neagră” și „Nicolae Bălcescu”. Traseul liniei 61 este unul circular și vor fi efectuate 10 curse zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica și în zilele de sărbători legale, cu plecare din Livada Poștei (peronul din fața Casei Baiulescu) la orele: 09.00, 10.00, 11.00, 12.00....18.00. Orarul de circulație poate fi consultat în toate stațiile de pe traseu, precum și pe site-ul RATBV S.A.: https://www.ratbv.ro/afisaje/61-intors.html și a fost astfel realizat încât permite continuarea călătoriei din oricare din stațiile de pe traseu după exact o oră de la momentul coborârii din mijlocul de transport în comun.
Autobuzul de pe linia 61 va parcurge traseul: Livada Poştei – Strada Mureşenilor (Piaţa Sfatului) – Strada G. Bariţiu – Strada C. Brâncoveanu – Strada Prundului – Strada Poarta Schei – Strada N. Bălcescu – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Aleea T. Brediceanu (Aleea de sub Tâmpa) – Strada C. Dobrogeanu Gherea – Strada N. Bălcescu – Bulevardul 15 Noiembrie 1987 – Strada Agrişelor – Bulevardul Iuliu Maniu – Strada N. Iorga – Livada Poştei. Pe traseu sunt amenajate nouă staţii de îmbarcare/debarcare, respectiv Livada Poştei – Piaţa Sfatului – Biserica Neagră - Piaţa Unirii (Prundului) – Liceul „Andrei Şaguna” – Nicolae Bălcescu - Aleea „Tiberiu Brediceanu” – Star – Primărie.
Autobuzul care va circula pe linia 61 este dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi sistem wi-fi, iar în salon este montat un ecran LCD pe care rulează imagini şi informaţii scrise despre obiectivele turistice pe lângă care se trece, în limbile română, engleză şi franceză.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Vi, 07 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8375   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0949   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3607   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4794   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2458   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0641   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4734   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   139.7700   Creștere
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu modul în care s-a anunţat că se va desfăşura viitorul an şcolar?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter