myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Universitatea Transilvania și-a premiat studenții de elită

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Universitatea Transilvania şi-a premiat marți elitele, şefii de promoţie de la programele de licenţă şi cei mai buni studenţi în sesiunea cercurilor ştiinţifice studenţeşti. Singura şefă de promoţie cu 10.00 este Ana Maria Angelescu, de la Ingineria Lemnului.

În cadrul Galei Şefilor de Promoţie ai Universităţii Transilvania, au fost distinşi cu premii şi diplome 21 de şefi de promoţie, câte unul pentru 15 facultăţi şi câte doi pentru trei facultăţi. Șefii promoției 2019 sunt: Ioana Diana Buzdugan - Facultatea de Inginerie Mecanică, Mădălina Georgiana Huțanu - Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, George-Alexandru Drăghici și Kékesi – Keresztes Balázs - Facultatea Știința și Ingineria Materialelor, Andrei Lăpușteanu - Facultatea Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Elena Adina Coandreș - Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere, Ana Maria Angelescu - Facultatea Ingineria Lemnului, Imre Lajos - Facultatea de Construcții, Mihaela Mădălina Toma - Facultatea Alimentație și Turism, Georgiana Laura Bratu -  Facultatea Design de Produs și Mediu, Vlad Vrabie - Facultatea Matematică și Informatică, Andreea Patricia Pătrunjel - Facultatea Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Andreea Elena Iordache și Răzvan Paraschiv Seceleanu - Facultatea Psihologie și Științele Educației, Daniel Marian Răcășanu - Facultatea de Educației Fizică și Sporturi Montane, Bianca Timaru - Facultatea de Muzică, Bianca Andreea Stoia - Facultatea de Medicină, Rareș Nicolae Călugăr - Facultatea de Litere, Mălina Alexandra Șerban - Facultatea de Drept, Maria Gherghinoiu și Ana Maria Tomozeiu - Facultatea de Sociologie și Comunicare.

Ingineria Lemnului, absolventă de 10

Facultatea de Ingineria Lemnului are singurul șef de promoție care a absolvit cu 10. Ana Maria Angelescu (foto 3), de loc din Dâmboviţa, a venit, în urmă cu patru ani, la Braşov, să studieze la singura facultate din ţară care pregăteşte ingineri specializaţi pentru designul şi tehnologia mobilei şi a produselor finite din lemn. A făcut pariul cu tatăl ei că va termina cu 10.Deşi o facultate grea, Ana Maria Angelescu a spus că nu a resimţit-o chiar aşa. Ca absolventă de liceu la matematică-informatică, intensiv matematică, era familiarizată, aşa încât, de exemplu, rezistenţa materialelor nu i-a pus mari probleme. Tânăra vrea să facă masteratul tot la Braşov.

Un student de la IESC a primit Bursa de Excelenţă Transilvania

În plus, au mai fost premiaţi şi studenţi autori ai celor mai bune lucrări la sesiunea cercurilor ştiinţifice studenţeşti. Tot marţi, conducerea Universităţii Transilvania a acordat şi Bursa de excelenţă „Transilvania”  lui Vasile Voiniciuc (foto 3), student în anul III, la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor. Bursa este în cuantum de 3.000 de lei şi se acordă într-o singură tranşă, o dată pe an, unui singur student pentru activităţile extracurriculare: participări la diverse competiţii naţionale sau internaţionale, publicarea unor articole în reviste de specialitate etc. Premiile acordate studenţilor au fost suportate de Universitate.

„În viaţa Universităţii, cel puţin pentru mine, această zi este importantă, pentru că Universitatea sărbătoreşte elite şi trăim într-o lume în care acest lucru nu prea se întâmplă. Însă, acest lucru ar trebui să fie normal, firesc şi fiecare instituţie ar trebui să-i aprecieze, să-i remarce şi să le mulţumească celor care sunt performanţi. Ne înclinăm în faţa dumneavoastră, pentru că meritaţi şi vă dorim de aici înainte mult succes. Sunt sigur că mulţi veţi continua şi cei care vor continua aici vor fi recompensaţi cu anumite facilităţi: un laptop, cazare gratuită şi o masă gratuită la cantină”, le-a spus prof. univ. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universității Transilvania Braşov, care a înmânat premiile, alături de prorectorul responsabil de studenți și legătura cu mediul economic, profesorul Daniel Munteanu și de decanii tuturor facultăților.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Mie, 12 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8357   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1087   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3638   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4964   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2478   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0904   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4724   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   139.9400   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Aveţi încredere în anunţul lui Vladimir Putin conform căruia Rusia a realizat primul vaccin împotriva coronavirusului?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter