myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. 120 de locuri la doctorat, jumătate fără taxă, iar un sfert și cu bursă

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Universitatea Transilvania din Braşova anunță că organizează în perioada 23-26 septembrie concurs de admitere la studii universitare de doctorat. Pentru sesiunea 2019 sunt disponibile 60 de locuri finanţate de la bugetul de stat (dintre care 30 cu bursă) şi 60 de locuri cu taxă, pentru forme de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă. Media de admitere la doctorat se obţine ca medie aritmetică dintre media obţinută la examenul de specialitate, media obţinută la examenul de dizertaţie (unde este cazul) şi media obţinută la examenul de licenţă.
Înscrierile pentru cele 18 domenii acreditate tehnice şi non-tehnice, se vor desfăşura în perioada 3-19 septembrie, la secretariatul Şcolii Doctorale Interdisciplinare (în clădirea Rectorat, et. II).
La Universitatea Transilvania din Braşov se pot înscrie la concurul de admitere la doctorat doar candidaţii care au obţinut atât media anilor de licenţă cât şi media studiilor de masterat de minimum 7. Sunt eligibili pentru locurile finanţate de la bugetul de stat doar candidaţii care au obţinut media de absolvire a ciclului de licenţă de minimul 8,50 (media aritmetică între media anilor de studii de licenţă şi media examenului de licenţă).
„Pe lângă bursele finanţate de la buget, Universitatea Transilvania din Braşov va acorda şi în anul universitar 2019-2020, din venituri proprii, burse de studiu în vederea stimulării performanţei ştiinţifice, în cuantum lunar de 2.000 lei, pe durata stagiului normal de pregătire (3 ani, respectiv 4 ani la domeniul Medicină). Bursele din venituri proprii se acordă pe bază de competiţie, pe domenii de doctorat, în funcţie de rezultatele obţinute de studenţii-doctoranzi la ciclurile de studii de licenţă şi master (inclusiv activitatea de cercetare ştiinţifică - publicaţii, premii, participări la manifestări de profil) şi respectiv la examenul de specialitate pentru admiterea la doctorat. Universitatea Transilvania din Braşov oferă studenţilor doctoranzi oportunitatea de a aborda teme inter şi transdisciplinare la un înalt nivel ştiinţific şi acces la infrastructura de cercetare disponibilă în Institutul de Cercetare-Dezvoltare al universităţii şi în cele 18 facultăţi ale Universităţii”, precizează conducerea Universităţii, într-un comunicat de presă.
Mai multe detalii sunt disponibile la adresa https://www.unitbv.ro/cercetare/doctorat-si-postdoctorat.html.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 
Insigra Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Lun, 24 Feb 2020
Euro   Euro   EUR   4.8024   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4395   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7281   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5257   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2493   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3365   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4555   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.1500   Scădere
Anunturi MyTEX

Se va confrunta şi România cu o epidemie de coronavirus?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter