myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Locuitorii din Tractorul ar urma să aibă, fără voie, biserică și casă parohială!

  • Apreciez !Nu-mi place !-7
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Surpriză! Sau nu... Pe lângă blocurile ridicate în ritm alert în zona Tractorul din municipiul Brașov ar urma să apară și o biserică și o casă parohială, spre nemulțumirea brașovenilor, care sunt de părere că altele ar trebui să fie prioritățile.

Imobiliare.ro

Neimpresionați de faptul că ar putea avea la doi pași, respectiv pe strada Ioan Ursu (în apropierea Coresi Shopping Resort), un lăcaș de cult, ba chiar deranjați de această „investiție”, locuitorii din zonă încearcă să împiedice ridicarea bisericii și a casei parohiale. Unul dintre cetățeni a făcut sesizare la Primăria municipiului Brașov și a postat răspunsul pe grupul de Facebook „Locuitorii cartierului Tractorul din Brașov”.

„Am primit răspuns de la Primăria Municipiului Brașov la petiția depusă cu privire la construirea bisericii și casei parohiale pe strada Ioan Ursu cu care locuitorii cartierului nu sunt de acord. Am atașat răspunsul primit de la primărie și așteptăm să fim invitați la ședința Comisiei de Amenajarea Teritoriului și Urbanism pentru a ne spune punctul de vedere”, a precizat brașoveanul.

Conform răspunsului primit de brașovean, Primăria a emis certificatele de urbanism având ca obiect construire biserică și casă parohială pe două parcele de 1.200 mp și 1.505 mp, situate în Brașov strada Ioan Ursu nr. 4A și f.n.. Certificatele de urbanism nu conferă dreptul de a începe lucrările de construcție. Pe de altă parte, conform Primăriei, pe amplasamentul pentru care s-au eliberat certificatele de urbanism - care este inclus în zona funcțională ZL3 (a locuințelor colective și dotărilor complementare) - sunt admise și lăcașurile de cult.

„Sesizarea va fi analizată în cadrul Comisiei de Amenajarea Teritoriului și Urbanism la care, pentru luarea unei decizii, este necesară prezența ambelor părți implicate în discuții. Prin urmare, sunte invitați să participați la una din viitoarele ședințe CTATU programată în luna septembrie 2019 (cu informare telefonică cu circa 5 zile înainte de data întrunirii)”, au adăugat reprezentanții Primăriei Brașov.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+6 #1 Raoke Kaka 02-09-2019 11:02
Hopaaaaaa..... Se deșteaptă populimea!? Începe să-și dea seama că altele sunt prioritățile? Ei nu au pe acolo astfalt, darămite dispensare, grădinițe sau școli, dar unui vierme din primărie i-a fătat mintea că ar avea nevoie de un club al paraziților în sutană! BAȘCA O CASĂ PAROHIALĂ!!! Uauuuu.... casă parohială! Vă dați seama, oameni buni!?
Când vor învăța și puliticienii și bugetarii paraziți că altele sunt prioritățile societății actuale!? Românii vor să-i ajungă la nivel de trai și civilizație pe occidentali, nu pe hinduși și musulmani. Noi vrem să fim cu totul în mileniul III, nu în EVUL MEDIU!
Citat | Raportează către un administrator
Călugărul din vechiu
+3 #2 Călugărul din vechiu 02-09-2019 17:53
Hei ,prea sființiile voastre , în Brașov avem o densitate de cel puțin 100 biserici + bisericuțe + 100 popi+ dascăli + slujnice la 100 de locuitori . Păi prea sființiilor voastre vă propun să organizați și să desfășurați o manifestație publică ortodoxă , în orașul nostru , împotriva corupției , hoției , politicianismul ui românesc , fariseic , mincinos , parvenit , incult , antiromânesc . Mai vedeți ce se spune în imnul nostru = cu popii în frunte ( la festivități , ceremoniale , aniversări ,pomeniri ,pomeni, parăzi etc ,etc )
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 
Insigra Angajeaza

Citește ziarul

Radio TexFm


Anunturi MyTEX
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 14 Feb 2020
Euro   Euro   EUR   4.7694   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4000   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7297   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4840   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2480   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3226   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4386   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   142.3900   Creștere
Optimac
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu ordonanţa prin care Guvernul modifică legea sănătăţii?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter