myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Licitație pentru 46 de noi locuri de parcare

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Primăria Municipiului Brașov anunță scoaterea la licitație a 46 de locuri de parcare în parcări de reședință, nou-marcate (care nu au mai fost scoase la licitație până acum).
 
Cele 46 de noi locuri de parcare se află pe strada Zizinului nr 40, 42 și 44 (14 locuri) și pe strada Fundătura Roșiorilor, zona de case (32 de locuri). 
 
Licitația va avea loc luni, 16 septembrie, în curtea interioară a Primăriei Brașov (Casa căsătoriilor), de la ora 9.00 pentru strada Zizinului și de la ora 13.00 pentru Fundătura Roșiorilor. 
 
Începând cu 23 septembrie 2019 încep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare conform planificării. 
 
În sesiunea aprilie-iunie au fost licitate și atribuite 1.090 de locuri de parcare în parcările de reședință din Brașov, în Astra I și II, Florilor-Craiter- Scriitorilor, Centrul Nou I și II, Noua - Dârste, Șchei - Zona Istorică, Tractorul, Triaj, Bartolomeu, Valea Cetății. 
 
Cele mai mari sume licitate au fost de 1.200 lei/an în Tractorul, și de 1.000 lei/an pe Carpaților. 
 
Începând cu data de 23 septembrie 2019 încep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare, conform planificării pe care o găsiți pe site-ul Primăriei Brașov. 
 
În acest moment, numărul total de locuri de parcare de reședință amenajate în municipiul Brașov este de 44.306, iar numărul de abonamente valabile este de 37.865.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

flo
0 #1 flo 02-10-2019 10:26
Celor de la parcării! ATRIBUIRE/REATR IBUIRE -ABONAMENT LOCURI PARCARE DE REȘEDINȚĂ... funcționariIlor publici!!!... DE CE VA FACEȚI CURIRILE MARI??!!!...Pe cârcă celor care au plătit 10 anii abonament parcarea de reședință!!!! și un singur an, din varii motive de sănătate, nu au putut plăti/participa ! Dați bonuri de la REGISTRATURA din luna MAI...k cică atribuiți celui care a avut acel loc!... Dar defapt i ați păcălit!... I ați chemat la licitație!! Nici vorba de reatribuire, celui care va plătit timp de 10 anii!!!... Ați atribuiți locul, altei persoane de la alta strada, bloc, scara cu nr registratura din septembrie!!! ATI TRUCAT LICITATILE!!!?. .. Noi loacatarii din parcarile acestea, plătitori de taxe și impozite de peste 40de ani... trebuie sa suportam noxele(poluarea ) unor indivizi/veneti ci cu autoturisme de la alte str., bl.,sc... în geamurile noastre, cu un TROTUAR CAAAT MAI INGUST si SPATIU VERDE APROAPE INEXISTENT!!!! ... când ati marit parcările?? le ați făcut pe fostul spațiu verde!!...gradi ni verzi cu pomi!!... LICITAȚII pt FRAIERI!!...CU "VENETICI" BAGATI IN GEAMURILE NOASTRE!!! Iar săraci părinți și străbuni noștri, care au contribuit o viata întreaga la bugetul local prin taxe si impozite... VA BATEȚI JOC DE EI!... cu LICITATI TRUCATE pt PILOSI!... PUTE BRASOVUL DE ATATA POLUARE... DE FUNTIONARI PUBLICI OXIMORONICI!... VOTATI HCL CA PE SOSETE!... MAI BINE INVESTITI IN PARCARII SUPRAETAJATE>>> IN TOATE CARTIRELE BRASOVENILOR< K O SA AJUNGEM SA NE CALCAM< LA PROPIRIU< DE ATATEA AUTOTURISME!! SPATII VERZI INTRE BLOCURI SI NU MAI POLUATI AIERUL< LIMITATIVA LA PARCARII SI DATILE CELOR CARE LOCUIESC SI AU GEAMURILE FFF APROAPE< ABONAMENT DE RESEDINTA< IN IMPOZIT>!!!!!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Lun, 03 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8351   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1131   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3685   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4859   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2441   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0633   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4721   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.0900   Scădere
Anunturi MyTEX

Va depune PSD o moţiune de cenzură în această lună?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter