myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAŞOV. A MERITAT?! Unul din patru bilete la „Cerbul de Aur”, oferit ca invitaţie

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Pentru unii un eveniment frumos, care merită repetat, fiind considerat „emblemă” a Braşovului, pentru alţii o pierdere de timp, spaţiu şi bani, Festivalul „Cerbul de Aur” a stârnit numeroase reacţii, pe internet şi nu numai.

Unul dintre braşovenii interesaţi să afle mai multe din culisele spectacolului-concurs a trimis solicitări Primăriei Braşov, Consiliului Judeţean Braşov şi nu în ultimul rând Societăţii Române de Televiziune.

Corneliu Ţeposu a publicat, apoi, pe grupul de Facebook „Braşovul Civic” răspunsurile primite, din care reiese că la fiecare trei bilete cumpărate, al patrulea a fost oferit ca invitaţie unui politician, unui bugetar în administrația publică locală, unui angajat SRTV, unui sponsor etc..

„În prima seară au vândut 1.497 bilete, în a doua 2.194 bilete, în a treia 2.198 bilete, iar în a patra 2.222 bilete, plus 712 abonamente. Ceea ce ar însemna c-au vândut 10.959 locuri pentru cele patru seri de festival. Invitațiile pentru autorități, sponsori etc. au fost în număr de 3395 (n.r. dintre care 150 pentru Primăria Braşov şi 150 pentru Consiliul Judeţean Braşov). În medie, 849 de invitații pe seară. Adică la trei locuri plătite de simpli cetățeni, un loc gratuit - cel mai probabil în față - pentru un politician, bugetar în administrația publică locală, la SRTV, pentru rudele lor și pentru sponsori. Dacă adunăm locurile plătite cu numărul de invitații rezultă 14.354 locuri ocupate în patru seri de festival. Considerând că au fost disponibile 4.500 de locuri pe arena montată în Piața Sfatului, conform declarațiilor directorului SRTV, Doina Gradea, ne dăm seama că gradul mediu de ocupare a locurilor a fost puțin sub 80%”, a analizat braşoveanul.

„Bugetul Cerbului de Aur - ediția 2019, conform datelor din presă, s-a constituit din 5.890.538 de lei de la SRTV, 1.300.000 de lei de la Primăria Brașov și, respectiv, 550.000 lei de la Consiliul Județean Brașov. Adică 1.63 milioane de euro. Din sponsorizări au mai obținut 156.442 euro, buget total mai mare de 1,8 milioane de euro. Veniturile din vânzarea biletelor au fost de aproximativ 200 - 250 de mii de euro. Serile de concurs s-au bucurat de cea mai scăzută prezență, iar seara de cântece folclorice a avut parte de cea mai mare audiență (...). Nu comentez, de data aceasta, dacă merită să mai ținem Cerbul sau nu. Trageți voi concluziile”, a mai scris braşoveanul.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
0 #1 Raoke Kaka 27-09-2019 16:08
C Â T!!!???
25% date de pomană!!!??? Ce-i cu jaful ăsta practicat de ciuma pizidistă, cea care conduce T.V.R.-ul, prin scrofulina Gradea!? HHHUUUUOOOO P.S.D., cancerul societății românești!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Joi, 13 Aug 2020
Euro   Euro   EUR   4.8344   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0836   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3431   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4894   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2471   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.0866   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4718   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.1500   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Ar trebui să „cadă capete” după grava eroare de la DSP Braşov?

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter