myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Șase câștiguri a câte 10.000 de lei la Loteria bonurilor. Unul ridică semne de întrebare

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Cum legea nu s-a schimbat deocamdată, iar până în 17 decembrie au fost depuse peste 100 de bonuri valide, Ministerul Finanţelor Publice a fost nevoit să organizeze cea de-a doua etapă a Loteriei fiscale aferente lunii octombrie. La extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 noiembrie 2019, la care au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 31 octombrie 2019, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 20 octombrie 2019, cu o valoare de 86 de lei. După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 166 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Fondul de premiere este de 1 milion de lei.
Spre deosebire de selecțiile anterioare (care au fost puține, fiindcă au ieșit de obicei numere mari, fiind depuse sub 100 de cereri), cea de-a doua etapă a constat într-o extragere aleatoare. În urma acesteia, din lista de cereri depuse la ANAF Brașov, în număr de opt, au ieșit din urnă șase câștiguri. Nu și șase câștigători. Inexplicabil, bonul fiscal cu numărul 00076 apare de două ori în listă, o dată la poziția 36 și apoi la poziția 89. Apare așa și în lista de cereri, nu doar în cea finală, cu câștigurile.
Până acum, pentru a se stabili un număr de 100 de câştigători, fiecare cu un premiu de 10.000 de lei, se extrăgea un prim număr, care nu putea fi mai mare de numărul cererilor. Primul număr câștigător era și numărul de referință de la care se stabileau celelalte 99 de câștiguri, folosind un algoritm: se aplica întâi crescător un pas având valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător. Când în urma aplicării acestui algoritm de selecție era depășit numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câștigător era dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului şi numărul unic maxim atribuit, apoi se continuă cu aplicarea pasului. În acest proces erau eliminate din listă numerele selectate ca fiind câștigătoare.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Vi, 23 Oct 2020
Euro   Euro   EUR   4.8744   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1145   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3849   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5485   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2417   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1373   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4922   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.9400   Creștere
Anunturi MyTEX
Anunturi MyTEX
Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter