myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Poliţia Judeţeană Braşov, investiţii în valoare de sute de mii de euro, cu sprijin financiar extern

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov a înregistrat lucrări de întreținere și reparații la imobile în valoare totală de peste 350.000 lei, anul trecut, în limita fondurilor bugetare alocate. Tot în cursul anului 2019, la nivelul inspectoratului au fost implementate trei proiecte în valoare totală de sute de mii de euro, cu o contribuţie externă semnificativă.

Unul dintre proiect este „Fraud Investigation in Brasov County with digital forensic and software”, în valoare de 131.848 euro fără TVA, din care contribuția externă a fost de 105.478,48 euro. Proiectul a avut scopul de a dezvolta capacitatea de combatere a fraudelor IT. Astfel, inspectoratul a fost dotat în anul 2019 cu echipamentele necesare derulării de expertize și constatări criminalistice în domeniul IT în dosarele penale instrumentate.

Al doilea proiect, „Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de rromi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic”, în valoare de 56.400 CHF, a avut scopul de a îmbunătăți climatul de ordine şi siguranţă publică, creşterea gradului de securizare a proprietăţii cetăţenilor, sporirea încrederii populaţiei în instituţia poliţiei, precum şi îmbunătăţirea imaginii Poliţiei Române, prin crearea unor condiţii optime de primire şi consiliere a publicului în cadrul posturilor de poliţie Budila, Recea și Racoș.

Al treilea proiect, „Îmbunătățirea cooperării polițienești dintre Elveția și România în domeniul traficului de persoane finanțat prin Programul de Cooperare România-Elveția”, a fost în valoare totală de 1.128.248 franci elveţieni. Acesta a făcut posibilă amenajarea și dotarea unei camere de interviu care este folosită de lucrătorii din domeniul combaterii traficului de persoane și a unui birou în care să își desfășoare activitatea lucrătorii din domeniul combaterii traficului de persoane, respectiv din cadrul BCCO Brașov.

De asemenea, în anul 2019 s-a început implementarea, în parteneriat cu Poliţia Judeţeană Dolj, a proiectului „RAISA - Creşterea conştientizării şi îmbunătăţirea metodelor de lucru a actorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei cu achiziţii intracomunitare care afectează bugetul UE”.

„Astfel, în cadrul lansării cererii de propuneri de proiecte de către Oficiul de Luptă Antifraudă aferente Programului Hercule III 2014-2020, în luna aprilie 2019, la nivelul instituției noastre, a fost elaborată, împreună cu I.P.J. Dolj, propunerea de proiect, care în urma evaluării de către Comisia Europeană a fost aprobată spre finanțare. Valoarea totală este de 102.104,02 euro (dintre care 81.683,21 euro - finanţare OLAF, respectiv 20.420,81 euro - contribuţie I.P.J. Dolj). Perioada de implementare este decembrie 2019 - ianuarie 2021.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Pro Romania

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Vi, 18 Sep 2020
Euro   Euro   EUR   4.8582   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0972   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3220   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5132   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2476   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1126   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4839   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   134.9000   Creștere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Consideraţi că există interes politic pentru realizarea auostrăzii Braşov-Comarnic?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter